Büryancı Azmi’nin Yeri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Büryancı Azmi'nin Yeri Bitlis

Büryancı Azmi'nin Yeri, Bitlis şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir işletmedir. İşletme, geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini sunmaktadır.

Tarihçe

Büryancı Azmi'nin Yeri, 1980 yılında Azmi Bey tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, lezzetli yemekleri ve misafirperver hizmeti ile müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Müşterilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiş bulunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetleri
  • Kaliteli ve taze malzemeler
  • Misafirperver ve güler yüzlü personel
  • Temiz ve hijyenik ortam
Büryancı Azmi'nin Yeri, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile Bitlis'te tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Sizleri de misafir etmekten mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez Büryancı Azmi’nin Yeri Yorumlar - 1

user220708

Bitlis Büryancı Azmi'nin Yeri Kafe, şehrin en güzel kafelerinden biri. Atmosferi çok sıcak ve samimi, çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri harika, özellikle Türk kahvesi favorim. Ayrıca tatlıları da çok lezzetli. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Haziran 2024
H “Çisa”

H “Çisa”

İlk defa büryan yedim. Et yumuşak değildi kurumuştu. Üzerinde kıl vardı. Açıkçası midemi de rahatsız etti. Lezzet 3/5. Mekan güzel tarihi bir han. Servis hızlı. Otoparkı yok.

2023:08:07 19:48:48
Bahtiyar Duymaz

Bahtiyar Duymaz

Sabah saatlerinde bulunduğunu söylediklerinden 08.00’da gittik. Porsiyon olarak başta az gibi gelsede tüketildiği saat itibari ile iyiydi. Tat olarak çok iyi olsada bir Diyarbakırlı olarak yanında biber, domates ve soğan söğüşün bir adet kadar bile olmayışı büyük bir eksiktir. Otantik bir mekan

2023:10:25 21:57:30
Ecehannn

Ecehannn

Büryan ve avşor yemek istiyorsanız kesinlikle Bitliste yemelisiniz Siirte ait tad olsa da Siirt'te çok yağlı oluyor. Bitliste lokum et olarak yiyorsunuz. Bitlisin dağlarındaki keçilerin lezzeti kendini belli ediyor. Büryan 150 tl avşor 50 tl ve yiyebileceğiniz en güzel et en güzel büryan ve avşor. Mekanı tarihi bir yere taşımışlar tertemiz tarihi bir yerde bu lezzetleri yiyorsunuz mükemmel. Çalışanlar çok ilgili yemeğiniz bittiği gibi hemen çayınız geliyor. Suyu hazır verip sudan para kazanan bir yer değil. Suyu buz gibi dag suyu sürahi ile getiriyorlar. Porsiyonlar çok büyük ve ekmek çok sıcak taze. Fotoğraf cekmek için girişte ayna da var içerisi de tam fotoğraf çekmelik çok güzel mekan yapmışlar.Lavabolar çok temiz kesinlikle büryan ve avşor için burayi tercih edin. Tek sorun sabah erken saat diye mi bilmiyorum icerde sigara içilmeye izin veriyorlardı.

2023:06:24 04:01:40
Serdar Ün

Serdar Ün

Tarihi çok güzel bir mekan ,içeri girer girmez güler yüzle karşılıyorlar.Yağlı büryan yedim tadını çok beğendim,yanında gelen yeşillik ve meze yeterliydi.Açık ayranı da beğendim .Fiyat olarak gayet makul şu koşullarda et fiyatları bu kadar yüksekken 160 tl porsiyon için uygun.

2023:07:22 19:10:33
Can

Can

* Tarihi mekan dokusu sizi girer girmez etkiliyor.* Güleryüzle karşılanıyorsunuz. Hizmet çok iyi* Hijyen ve temizlik çok iyi.* Yağlı büryan efsaneydi. Tadına doyamadım.* Fiyat; 175 tl( büryan, ayran, su )

2023:07:22 19:21:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 05:00–15:00
  • Salı 06:00–15:00
  • Çarşamba 06:00–15:00
  • Perşembe 06:00–15:00
  • Cuma 06:00–15:00
  • Cumartesi 06:00–15:00
  • Pazar 06:00–15:00

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı