Sahra İnternet Kafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Sahra İnternet Kafe Bitlis

Sahra İnternet Kafe, Bitlis şehrinde hizmet veren bir internet kafedir. 2005 yılında açılan işletme, gençlerin ve iş adamlarının ihtiyaçlarına yönelik modern bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Sahra İnternet Kafe, 2005 yılında genç girişimciler tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Saatlik internet kullanımı: 5 TL
  • Oyun oynama ücreti: 10 TL/saat
  • Yazıcı ve tarayıcı hizmetleri: 1 TL/sayfa

Önemli Özellikler

  • Yüksek hızlı internet bağlantısı
  • Geniş oyun seçenekleri
  • Konforlu oturma alanları
  • 24 saat açık
Sahra İnternet Kafe, gençlerin ve iş adamlarının ihtiyaçlarına yönelik modern bir ortam sunmaktadır. Yüksek hızlı internet bağlantısı ve geniş oyun seçenekleri ile müşterilerine keyifli bir deneyim yaşatmaktadır. Ayrıca, konforlu oturma alanları ve 24 saat açık olmasıyla da tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez Sahra İnternet Kafe Yorumlar - 1

user220661

Bitlis Sahra İnternet Kafe oldukça temiz ve düzenli bir mekandı. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. İnternet hızı oldukça yeterliydi ve kafe içerisindeki atmosfer de oldukça hoştu. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

23 Haziran 2024
Mansur Çelikcanlı

Mansur Çelikcanlı

Çok güzel bir yer

2018:07:31 15:22:39
BİLGİ KUTUSU

BİLGİ KUTUSU

2020:02:21 08:28:52
Salim Demirkol

Salim Demirkol

2019:03:01 16:58:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı