Paşahan Cafe Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Bitlis Paşahan Cafe Restaurant

Bitlis Paşahan Cafe Restaurant, şehrin merkezinde yer alan ve misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam sunan bir işletmedir.

Tarihçe

Paşahan Cafe Restaurant, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Paşahan Cafe Restaurant, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli atıştırmalıklar, sıcak ve soğuk içecekler, ana yemekler ve tatlılar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezinde konumlanmış olması
  • Lezzetli yemekler ve içecekler sunması
  • Keyifli ve rahat bir ortama sahip olması
  • Profesyonel ve güler yüzlü personeli
Bitlis'i ziyaret eden herkesin Paşahan Cafe Restaurant'ı tercih etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Burada hem lezzetli yemekler yiyebilir, hem de güzel bir atmosferde vakit geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez Paşahan Cafe Restaurant Yorumlar - 1

user220627

Bitlis Paşahan Cafe Restaurant Kafe oldukça şık ve temiz bir mekan. Personel güleryüzlü ve ilgili. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Özellikle kahveleri çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Haziran 2024
demet serhat

demet serhat

Hayatımda bu kadar kötü işletilen bir mekan görmedim. Waffle istedik. Sonra çalışanlardan biri alışverişe gitti. Waffle meyvelerini tedarik etti sanırım. 1,5 saat sonra wafflelar 10’ar dakika arayla gelmeye başladı. Taştan sert ekmekler eşliğinde benim istediğim yemek getirildi. Özellikle çalışanları çağırıp ekmeği gösterdim. Aşçının dalgınlığına gelmiş dendi. Buna rağmen yüklüce bir hesap geldi.Bu güzelim tarihi mekanı hep görmek istemiştim ama yaşadığım tecrübe büyük hayal kırıklığıydı.

2023:03:14 04:36:05
Harun AYDIN

Harun AYDIN

Bitliste dinlenmek ve keyifli vakit gecirmek icin guzel ve serin bir yer. Husrev Pasa Konagi olan yer cafe ve restoran olarak hizmet vermekte. Ozellikle yaz sicaginda super. En onemlisi isletmecisi dost canlisi, samimi ve guleryuzlu.

2017:08:20 15:26:17
Yakup ŞAHİN

Yakup ŞAHİN

Yıllar önce gitmiştim o zamanlar açık menü kahvaltı ve akşamları canlı müzik vs sunuluyordu. Yakın zamanlarda yeniden gittim. O eski mekandan eser yok şimdi. Hanın gözle görünür odaları depo olarak kullanılıyor, ortam kirli, kahvaltı zayıf vs vs. O güzelim tarihi yer ehlinin elinde olsa cennetten bir köşe olur. Umarım işletme sahipleri bu yorumu görür ve o güzelim mekana hak ettiği önemi verir

2022:05:15 13:20:34
Gezgin

Gezgin

1000 yıllık tarihi olan zamaninda han olarak kullanilmis şuan cafe ve restaurant olarak kullanılıyor. Serpme kahvaltısı, mozaik pastası, dibek kahvesi, sac tavasi deneyip çok begendigim ürünler. Nargile içmedim ama çok iddiali olduklarını biliyorum. Yazin serin kışın sıcak rahat bir yer ariyorsaniz tercih edebilirsiniz.

2022:09:17 09:26:40
Leyla Norşenli

Leyla Norşenli

Güzel bir yer keyifli ama çay kötü 🌹

2019:06:30 12:03:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı