Siirt Havalimanı (SXZ)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Siirt Havalimanı (SXZ)

Siirt Havalimanı, Bitlis şehrinde bulunan bir havalimanıdır. 1999 yılında hizmete açılan havalimanı, Siirt'in uluslararası ve iç hatlara açılan kapısı konumundadır. Havalimanı, yolcu ve kargo taşımacılığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Siirt Havalimanı, 1999 yılında hizmete açılmıştır. O tarihten bu yana, bölgenin hava trafiğine önemli bir katkı sağlamaktadır. Havalimanı, modern altyapısı ve güvenli uçuş imkanlarıyla önemli bir konuma sahiptir.

Fiyat Politikası

Siirt Havalimanı, rekabetçi fiyat politikasıyla müşterilerine uygun fiyatlar sunmaktadır. Yolcuların bütçesini düşünerek, çeşitli indirim ve kampanyalar düzenlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern altyapıya sahip olması
  • Uluslararası ve iç hatlara açık olması
  • Güvenli ve konforlu uçuş imkanları sunması
Siirt Havalimanı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Yolcuların seyahatlerini keyifli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeleri için gerekli tüm imkanlar sağlanmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bitlis Merkez Siirt Havalimanı (SXZ) Yorumlar - 1

user219740

Bitlis Siirt Havalimanı oldukça küçük ve sakin bir havaalanı. Temiz ve düzenli bir yapıya sahip. Ancak yeterli hizmet ve olanaklara sahip değil. Uçuş saatlerine göre havaalanında yoğunluk yaşanabiliyor. Personel genel olarak ilgili ve yardımsever. Daha fazla hizmet ve olanak sunulması durumunda daha iyi bir havaalanı olabilir.

22 Haziran 2024
Tolga Bjk

Tolga Bjk

Teknik bir takım olumsuzluklar da olabilir örneğin pist 2000 m.kısa bir pist,sefer sayısı az dolayısıyla toplam yolcu sayısında Türkiye genelinde en alt sıralarda.Bekleme salonu çok çok küçük Siirt Belediyesine ait servis otobüsü şehir merkezine 20 TL karşılığında yolcuları ulaştırıyor, Siirt meydanı Havalimanı arası tam 10 km.Siirt Belediye binası önünden Atatürk heykelinin olduğu bölge yine Havalimanına yolcularını taşıyor. Herşeye rağmen Siirt'te Havalimanı olması güzel.

2023:11:29 17:03:24
Mehmet Yusuf Balik (mybalik)

Mehmet Yusuf Balik (mybalik)

1998 yılında hizmete girmiş, 1100 m² 'lik bir terminal binasına sahip olan havaalanı, yalnızca iç hat uçuşlarına açıktır. 2020 yılı itibarıyla yalnızca İstanbul-Siirt-İstanbul ve Ankara-Siirt-Ankara hatları için hizmet vermektedir. Uzun yıllardır güvenlik görevlisi olarak çalışan abimi ziyaret ettik. Çünkü; Abiler kalbimiz için bir hediye, ruhumuz için bir arkadaş, hayatımız için bir sırdaştır. 🧩📸

2023:10:04 18:58:21
caner yılmaz

caner yılmaz

Küçük bir liman, bölgenin gelişimi için gerekli, zaman zaman uçak iptal olsada olması gereken bir yer, imkanları geliştirilmesi gerekir, arındırılmış salonda WC yok, yeterli oturma alanı yok. Günde 1 uçuş olduğu için bu şekilde idare ediliyor ama eksik çok.

2023:09:10 06:39:30
bir kuzu istiyorum hasan kağızman

bir kuzu istiyorum hasan kağızman

Çoğu zaman uçuşlar iptal edilip Batman'dan kalkıp iniş yapılıyor. Gereksiz bir hava alanı görüntüsü veriyor

2024:01:22 11:52:43
MEMONTO MORİ

MEMONTO MORİ

Her seferinde ayrı bir dert uçuş iptallerinden bıktık yeter artık düzenlenme gelsin artık

2023:12:05 07:55:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı