Bitlis Ticaret Ve Sanayi Odası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Bitlis Ticaret Ve Sanayi Odası

Bitlis Ticaret Ve Sanayi Odası, Bitlis şehrinde faaliyet gösteren bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan odamız, şehrin ticaret ve sanayi alanında gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

1990 yılında kurulan Bitlis Ticaret Ve Sanayi Odası, o günden bu yana şehrin ekonomik kalkınmasına destek olmaktadır. Odanın kuruluşundan bu yana birçok işletmeye danışmanlık hizmeti sunmuş ve ticaretin gelişmesine katkıda bulunmuştur.

Fiyat Politikası

Bitlis Ticaret Ve Sanayi Odası, sunduğu hizmetler için rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Hizmetlerin kalitesinden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman kadrosu ile danışmanlık hizmetleri
  • Şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlama misyonu
  • Çeşitli eğitim ve seminerler düzenleme
Bitlis Ticaret Ve Sanayi Odası, şehrin ekonomik gelişimine katkı sağlayan önemli bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve sunduğu hizmetlerle işletmelerin büyümesine destek olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bitlis Merkez Bitlis Ticaret Ve Sanayi Odası Yorumlar - 1

user219709

Bitlis Ticaret Ve Sanayi Odası Muhasebe hizmetleri oldukça profesyonel ve titiz bir şekilde yürütülmektedir. Personellerin bilgi ve deneyimleri sayesinde işlemler hızlı ve hatasız bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Müşteri memnuniyetine önem veren bir yaklaşımları olduğunu gözlemledim. Genel olarak memnun kaldığım bir hizmet aldım.Puan : 4

22 Haziran 2024
Bayram Soylu

Bayram Soylu

BİTLİS TİCARET ODASI BAŞKANINI TV SEYRETTIM GAZETECİLERİ TEHDİT EDİYOR MAFİA GİBİ SANKİ CHP İL BAŞKANI GİBİ BENCE SİYASETE VEYA GAYRİMEŞRU ALEMİNE ATILSIN YAZIK EDİYOR KENDINE

2021:06:11 08:31:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı