Zozan Soğuk Hava Deposu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Zozan Soğuk Hava Deposu Bingöl

Zozan Soğuk Hava Deposu, Bingöl şehrinde bulunan bir soğuk hava deposudur. 1995 yılında kurulan işletme, bölgedeki en güvenilir ve kaliteli soğuk hava depolama hizmetini sunmaktadır.

Tarihçe

Zozan Soğuk Hava Deposu, 1995 yılında Bingöl'de faaliyete geçmiştir. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Hizmetler

  • Soğuk hava depolama
  • Donmuş ürün depolama
  • Lojistik destek

Fiyat Politikası

Zozan Soğuk Hava Deposu, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Fiyatlar depolama süresine ve depolanacak ürünün miktarına göre değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Zozan Soğuk Hava Deposu, tarım ürünleri üreticileri, gıda sektörü işletmeleri ve lojistik firmaları gibi çeşitli müşteri gruplarına hizmet vermektedir.

Zozan Soğuk Hava Deposu, kaliteli hizmet anlayışı, güvenilir depolama koşulları ve rekabetçi fiyatlarıyla tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, depolama ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bingöl Merkez Zozan Soğuk Hava Deposu Yorumlar - 1

user218845

Bingöl Zozan Soğuk Hava Deposu Depo, ürünlerinizi güvenle saklayabileceğiniz modern bir depo. Depo içerisindeki soğutma sistemleri oldukça etkili ve ürünlerinizi taze tutmada başarılı. Ayrıca depo personeli de oldukça ilgili ve profesyonel. Tek olumsuz yanı depo biraz küçük olduğundan dolayı bazen yer sıkıntısı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

21 Haziran 2024
Murat 12 Murat

Murat 12 Murat

2023:09:22 20:19:37
Şiyar Demirkapu

Şiyar Demirkapu

2020:12:09 15:03:17
Umut Budak

Umut Budak

2021:02:23 12:58:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bingöl Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı