BİNGÖL BİLİM VE SANAT MERKEZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

BİNGÖL BİLİM VE SANAT MERKEZİ

Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi, Bingöl şehrinde eğitim ve kültür alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. Merkez, çocuklara ve gençlere bilim ve sanat alanlarında eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi, 2010 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı, gençlerin bilimsel ve sanatsal yeteneklerini geliştirmek ve onlara farklı alanlarda deneyim kazandırmaktır.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Bilim ve sanat alanlarında geniş bir eğitim programı sunulmaktadır.
  • Deneyimli ve uzman eğitmenler tarafından verilen derslerle öğrencilerin potansiyelleri ortaya çıkarılmaktadır.
  • Çocuklar ve gençler için interaktif etkinlikler düzenlenmektedir.
Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayan bir kuruluştur. Eğitimde kaliteyi ve yeniliği ön planda tutan merkezimiz, öğrencilerin bilim ve sanat alanlarında başarılı olmalarını desteklemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bingöl Merkez BİNGÖL BİLİM VE SANAT MERKEZİ Yorumlar - 1

user218519

Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi, öğrencilere geniş imkanlar sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrenci odaklı eğitim anlayışı sayesinde öğrencilerin başarısı oldukça yüksek. Ayrıca okulda bulunan laboratuvarlar, kütüphane ve sanat atölyeleri öğrencilerin kendini geliştirmesine olanak sağlıyor. Ancak okulun fiziki koşulları biraz yetersiz olabilir. Genel olarak Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi, öğrencilerin akademik ve sanatsal anlamda gelişimine katkı sağlayan bir okul.Puan : 4

21 Haziran 2024
Ayşenur Kurucan

Ayşenur Kurucan

Öğretmen kadrosu çok iyi. Tekrar orada okumak isterim.

2018:07:04 17:06:29
Ozgur Kivrak

Ozgur Kivrak

Vay vallah

2018:06:01 17:59:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–07:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi 08:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Bingöl Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı