GÖLGE MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

GÖLGE MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ Bingöl

GÖLGE MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ, Bingöl şehrinde müzik eğitimi alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan merkez, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve müzik alanında kendilerini geliştirmeleri için hizmet vermektedir.

Tarihçe

GÖLGE MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ, müzik eğitimi konusunda uzman eğitmenler tarafından kurulmuştur. Yılların verdiği deneyim ve birikimle, öğrencilerine kaliteli bir eğitim sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

GÖLGE MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ, müzik eğitimine erişilebilir fiyatlarla sunmaktadır. Fiyatlar, eğitim süresine ve öğrencinin seviyesine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için merkezle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitmen kadrosu
  • Bireysel ve grup dersleri
  • Çeşitli enstrüman seçenekleri
  • Konser ve etkinliklerle öğrencilerin sahne deneyimi kazanması
GÖLGE MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ, müzik tutkunları için ideal bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Uzman eğitmenlerle çalışarak müzik alanındaki yeteneklerinizi keşfetmek ve geliştirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bingöl Merkez GÖLGE MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ Yorumlar - 1

user218461

Bingöl Gölge Müzik Eğitim Merkezi, müzik eğitimi konusunda oldukça başarılı bir okul. Öğretmenlerin tecrübeli ve alanlarında uzman olmaları, öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmalarını sağlıyor. Ayrıca okulun donanımlı müzik stüdyoları ve enstrümanları da öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyor. Ancak okulun fiziksel koşullarının biraz daha iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak Bingöl Gölge Müzik Eğitim Merkezi'ni 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

21 Haziran 2024
Deniz Bagis

Deniz Bagis

Bingöl'de en muazzam kurs gölge müzik iç mekan tasarımıyla,hijeniyle, profesyoneligi ve samimiyeti ve güler yüzlü karşılaşmasıyla 5 yıldızın üstünü hak ediyor özellikle tek kişilik dersleriyle de 7'den 70'e içinizi ferah tutarak güvenebileceginiz en iyi müzik kursu diyebilirim enstrümanlarınız mi yok temin edebilirsiniz kurs yerinden yada enstrümanınızın bir problemi var Emrah Çağatay götürmeniz yeterli olacaktır kendisinin profesyoneliğini ozaman daha iyi anlicaksiniz en iyi dersi en iyi hocadan almak isterseniz gölge müzik eğitim merkezine uğramanız yeterlidir.

2021:10:29 10:42:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bingöl Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı