Bingöl Polis Evi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bingöl Polis Evi

Bingöl Polis Evi, Bingöl şehrinde polis teşkilatına bağlı olarak hizmet veren bir kuruluştur. Şehirdeki polis memurlarının konaklama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Bingöl Polis Evi, 1990 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana polis teşkilatına hizmet vermektedir. Misafirlerine konforlu ve güvenli bir konaklama imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Bingöl Polis Evi, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık konaklama seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Güvenli ve huzurlu bir ortam sunması
  • Konforlu ve temiz odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Bingöl Polis Evi, konforlu ve güvenli konaklama imkanı sunmasıyla tercih edilmelidir. Polis teşkilatına mensup olanlar veya aileleri için ideal bir konaklama seçeneğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bingöl Merkez Bingöl Polis Evi Yorumlar - 1

user217887

Bingöl Polis Evi, konforlu ve güvenli bir konaklama imkanı sunuyor. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Odalar temiz ve düzenli, yemekler lezzetli. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için ulaşım açısından da avantajlı. Genel olarak çok memnun kaldım, tekrar tercih ederim.

20 Haziran 2024
Hakan Sepeci

Hakan Sepeci

Gece gec saatte giriş yaptık resepsıyonist park etmemize yardım etti. O saatte çay istedim, çay bitmişti gıdıp kendı çayından getırdı, odaya gıdwrkende ıkıncısını getırdı. Odalar gayet ıyı temız, buzdolabı vardı, ınternet ıyıydı. Sabah kahvaltı ağaçlık bır vahcede çorba 15 tl guzeldı, aldığınız urune gore makul ucret alıyorlar. Öneririz.

2023:07:21 15:57:37
ibrhm krdmr

ibrhm krdmr

Fiyat uygun. Kahvaltı fiyata dahil değil ama o da uygun. Temizlik iyi çalışanları ilgili. Merkezde ulaşımı kolay. Aracınızı içeriye park edebilirsiniz. Beş yıldız otel konforu beklemeyin ya da beş katı ücrete otele gidin.

2023:07:21 20:38:02
teolog anne

teolog anne

ekşimiş pilavı, sert ve lezzettsiz etiyle olağanüstü kötü bir restoranı vardı, oda desen eh işte

2023:08:12 09:40:20
Özlem Sepici

Özlem Sepici

Güleryüzlü sıcak bir karşılama..arka bahçede güzel serin bir kahvaltı..internet var..odalar yenilenmiş..otopark var..temiz odalar..buzdolabı soğutuyor..tv var..

2023:07:21 16:02:29
Murat Dingeç

Murat Dingeç

Uygun fiyatıyla kalınacak yer.Kahvaltı ücrete tabi, aldığınız her şey tane olarak fiyatlandırılıyor.Huzurlu ve sessiz şekilde 1 gece burada konakladık.

2023:05:07 20:43:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bingöl Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı