Bingöl Otel Çınar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bingöl Otel Çınar

Bingöl Otel Çınar, Bingöl şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otelimiz, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Bingöl Otel Çınar, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otelimiz, yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile konuklarını ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimiz, konuklarına uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Farklı oda seçenekleri ve paketler ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Bingöl Otel Çınar, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet, uygun fiyat politikası ve şehir merkezine yakın konumuyla tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. Konforlu odaları ve güler yüzlü personeli ile konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bingöl Merkez Bingöl Otel Çınar Yorumlar - 1

user217120

Bingöl Bingöl Otel Çınar Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

20 Haziran 2024
tuba koç

tuba koç

Gayet temiz uygun fiyatlı, aile ile kalınacak bir yer tavsiye edilir.

2023:09:08 19:17:24
Berivan Yalçın

Berivan Yalçın

Küçük ucuz bir otel ama asla kirli değil zaten bu standartta otellerde aranacak tek şey hijyendir 😍Artı olarak da baya sıcaktı otel

2023:03:20 11:43:43
barış büyükşahin

barış büyükşahin

Kalite hizmet uzun zamandır, Bingöl'ün en eski otellerinden. Merkez de bulunmakta, hiç el değiştirmemiş kalitesinden hiç ödün vermemis bir işletme. Ayrıca hijyenik konusunda ödün vermemektedir bu konu da tebrik ederim gerçekten, ayrıca fiyat politikası bu kaliteli hizmet göre çok iyi gerçekten başarılarının devamını dilerim

2022:06:12 12:47:13
CANBEY

CANBEY

Kahvaltı yok ama odalar fiyatına göre temiz sayılır şampuan yoktu ama reception da gönderiler sagolsunlar aile ile tercih edilebilir uygun fiyat ona göre hizmet

2021:09:14 11:16:47
Bilal TAŞ

Bilal TAŞ

Yani kahvaltısı yok o eksiklik sayılır ama genel anlamıyla sıcak bir ortamdı her iki anlamda da

2022:04:19 13:54:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bingöl Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı