Özen Bisiklet

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bingöl Özen Bisiklet

Özen Bisiklet, Bingöl şehrinde bisiklet tutkunlarına hizmet veren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır bisiklet sektöründe faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

Özen Bisiklet, kurulduğu günden bu yana kaliteli bisiklet ve bisiklet aksesuarları sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Özen Bisiklet, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Fiyat politikası, kaliteyi ön planda tutarken müşteri dostu olmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli bisiklet ve aksesuar seçenekleri
  • Uzman ve deneyimli personel
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş ürün yelpazesi
Özen Bisiklet, uzun yıllardır sektördeki deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilen bir işletmedir. Müşterilerine en iyi bisiklet deneyimini sunmayı amaçlayan işletme, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bingöl Merkez Özen Bisiklet Yorumlar - 1

user213105

Bingöl Özen Bisiklet Bisiklet Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Çeşitli markaların bisikletlerini bulabileceğiniz mağazada, çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Ancak mağazanın konumu biraz merkezden uzak olduğu için ulaşım biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

16 Haziran 2024
Mehmet Canbaz

Mehmet Canbaz

Böyle saktekar düzenbaz insan görmedim,Ailece böyle çete gibi insanları kandırıyor dolandırıyor. kesinlikle işiniz oraya düşmesin ayakta tokatlanırsınız ben çok mağdur oldum bisikletimi garantiye gönderdim bisikletimi satmış paramı alana kadar uğraştım

2022:07:31 09:37:23
Fhm Yzc

Fhm Yzc

Geçen sene pandemi dolasıyla üretim yok dedik bisiklet kalmadı dedik buna rağmen uğraştı aradı diye ilgili bir esnaf olarak düşündük. Ama bu sene bisiklet var ve geçen senenin ilgili esnafı diye mal gelmeden bir kısmı peşin ödenen bir para olmasına rağmen bisiklet bir türlü gelmek bilmedi. Gelmemesi bir yana her seferinde bu hafta geliyor haftasonu Diyarbakıra gidiyorum hafta içi elinde gibi en az 4 kere sözler verilmiş olmasına rağmen bisiklet gelemedi. Eğer dükkanda bisiklet yok istetiriz derse hiç o topa girmeyin derim. Benim istediğim bisiklet 43 günde gelmek bilmedi. Aliexpress den sipariş verseydim şimdi elimdeydi. Siz de öyle yapın aradığınız bisiklet yoksa burdan sipariş vermek yerine Aliexpress den sipariş verin daha çabuk elinize geçecektir.

2021:06:21 22:53:54
GNRGK CHANNEL

GNRGK CHANNEL

Bisikletimin on frenlerini almiş arka lastiği yapmamiş vitesi yapmamiş ustune bide 300 tl aldi uckavitci serefsiz

2023:05:06 10:06:23
hamza zengin

hamza zengin

Önce Correlli nin Yetkili servisi olduğunu söyleyip montajdan sonra ürün içinde ki montaj kuponunu kabul etmeyip ücret istiyor,,Yani hem ürünün garantisini bozuyor hem ücretini alıyor,

2021:05:01 12:39:03
Uğur E. YURTCAN

Uğur E. YURTCAN

Peşin alış veriş yapın. Bisikleti görün parasını verin. Yoksa rezil olursunuz. Paranızı istediğinizde veririz diyorlar ama alın alabilirseniz. Bugünkü aklım olsa iki kuruş fazla verir doğrudan internetten sipariş verirdim.

2021:04:19 10:05:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bingöl Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı