Grand Berti Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Bingöl Grand Berti Otel

Bingöl Grand Berti Otel, şehrin merkezinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Grand Berti Otel, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, modern tasarımı ve konforlu odalarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Misafirlerimize uygun fiyatlar sunarak kaliteli bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda olması
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Otel içi spa ve fitness olanakları
Bingöl Grand Berti Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilir, modern ve konforlu odalarda rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca otelimizdeki restoran ve kafe hizmetleri ile lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bingöl Merkez Grand Berti Otel Yorumlar - 1

user213097

Bingöl Grand Berti Otel Bar, şehrin en güzel manzarasına sahip bir mekandır. Burada hem içeceklerinizi yudumlayarak dinlenebilir hem de canlı müzik eşliğinde eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Personelin ilgisi ve hizmet kalitesi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Haziran 2024
Bulent

Bulent

Odalar ve her şey sigara kokuyordu sabaha kadar uyuyamadım kazağımı yastık yaparak uyumaya çalıştım. Odalarda çok ses vardı sabaha kadar su sesi vardı çok rahatsiz edici odalar ve herşey çok bakımsız. Kesinlikle tavsiye etmem

2024:01:13 13:59:05
bozo Dyr

bozo Dyr

Odalar temiz, resepsiyon ve çalışanlar yardımsever ve güler yüzlü kahvaltısı 5 yıldızlı otellere taş çıkartır. Pazarlamacı yım her zaman kar ve Erzurum'dan döndüğümde Elazığ'da konaklayacağıma burayi tercih ederim. Elazığ'da üzülerek söylüyorum zincir otelleri çıkart gerisi vasat.

2023:12:13 21:20:23
Medet Arslan

Medet Arslan

Çok gezen ve Bingöl'e ilkez gelen biri olarak şunu diye bilirim dört dörtlük bir otel odalar muhteşem temiz ve konforlu hizmet ve çalışanların sıcaklığı da çok büyük bir arti

2023:11:28 04:58:46
Cagatay Donmez

Cagatay Donmez

Şehir merkezinden biraz uzak ama ana yol kenarı kafeteryasi güzel kahvaltısı güzel odalar iyi personel guleryuzlu ve ilgili

2023:12:03 17:25:47
Hakan Gül

Hakan Gül

Bingöl'deki en iyi otel.. odalar büyük konforlu,temiz ve huzurlu ortam. Giriş katta OT kafe var canlı ortam.

2023:11:24 12:09:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bingöl Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı