Ünal Pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Ünal Pastanesi Bingöl

Ünal Pastanesi, Bingöl şehrinde hizmet veren köklü bir pastane ve kafe işletmesidir. 1985 yılında açılan pastane, o günden bu yana lezzetli ve kaliteli ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ünal Pastanesi, 1985 yılında açılmış olup, o günden bu yana Bingöl halkına enfes tatlı ve pasta çeşitleri sunmaktadır. Geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunan pastane, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Ünal Pastanesi, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve çeşitli tatlı ve pasta seçenekleri
  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak üretilen ürünler
  • Şık ve konforlu bir ortamda keyifli bir kafe deneyimi
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Ünal Pastanesi, lezzetli ürünleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile Bingöl'de tercih edilen bir mekandır. Geleneksel tatları modern bir şekilde sunan pastanemizde keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bingöl Merkez Ünal Pastanesi Yorumlar - 1

user212725

Bingöl Ünal Pastanesi Fırın'da yaptığımız alışverişten çok memnun kaldık. Çeşitli lezzetlerin bulunduğu pastane, hijyenik ve temiz bir ortama sahipti. Personelin ilgisi de oldukça iyiydi. Özellikle tatlılarının lezzeti harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğimiz bir mekan oldu.

16 Haziran 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bingöl Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı