Hatemoğlu Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Bilecik Hatemoğlu Lokantası

Hatemoğlu Lokantası, Bilecik şehrinde yer alan geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini sunan bir lokantadır. Misafirlerine ev yapımı yemekler ve tatlılar sunan işletme, kaliteli ve taze malzemeler kullanarak lezzetli yemekler hazırlamaktadır.

Tarihçe

Hatemoğlu Lokantası, 1995 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. O günden bu yana, müşterilerine lezzetli yemekler ve sıcak bir ortam sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Hatemoğlu Lokantası, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Ev yapımı yemekler ve tatlılar
  • Kaliteli ve taze malzemeler
  • Sıcak ve samimi bir ortam
Hatemoğlu Lokantası, lezzetli yemekleri ve misafirperver hizmeti ile Bilecik'te tercih edilmesi gereken bir lokantadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Hatemoğlu Lokantası Yorumlar - 1

user212194

Bilecik Hatemoğlu Lokantası'nda yediğim yemekler gerçekten çok lezzetliydi. Özellikle et yemekleri harikaydı, lezzetleri damaklarımda unutulmaz bir tat bıraktı. Ayrıca mekanın temizliği ve servis kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir lokanta.

15 Haziran 2024
Mehmet Pektas

Mehmet Pektas

Çok güzel bir yer ilk defa hindi döner yedim bundan sonra da hindi döner yemegi düşünüyorum kahveleri de mükemmel özenle yapılıyor birden çok kahve çeşitleri var

2021:09:24 10:34:13
İbrahim Balkaş

İbrahim Balkaş

Gerek müessese dizaynı olsun gerek işletme sahibi Ali beyin güler yüzü gerekse çalışanları olsun gönül rahatlığı ile yemek yemenin tadına varıyorsunuz

2021:10:11 18:28:24
Büşra Kayabay

Büşra Kayabay

2021:10:17 19:10:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–20:00
  • Salı 07:00–20:00
  • Çarşamba 07:00–20:00
  • Perşembe 07:00–20:00
  • Cuma 07:00–20:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı