Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu

Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu, Bilecik şehrinde bireylere kişisel gelişim alanında hizmet veren bir kuruluştur. Kurs, profesyonel eğitmenler eşliğinde bireylerin potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlar.

Tarihçe

Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok bireye destek olmuş ve onların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Kurs fiyatları, sunulan hizmetin kalitesine göre belirlenmektedir.
  • Fiyatlar, bireylerin bütçelerine uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel eğitmenler eşliğinde kişisel gelişim imkanı
  • Bireysel ve grup eğitimleri
  • Çeşitli konularda seminer ve workshoplar
Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu, bireylerin potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olur. Profesyonel eğitmenlerle verilen hizmetler sayesinde, kursun tercih edilmesi bireylerin kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu Yorumlar - 1

user211234

Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir kurum. Eğitim kadrosu oldukça deneyimli ve ilgili. Kurs içeriği de oldukça zengin ve öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlayacak şekilde düzenlenmiş. Ancak, bazı konularda daha fazla pratik yapma imkanı sunulabilir. Genel olarak memnun kaldım.

15 Haziran 2024
Emir Şahin

Emir Şahin

Severek ve isteyerek gittiğim kurumda iyi bir basarı elde ettim gelecek yıl da aynen devam edeceğim . Tecrübeli, ilgili idaresi ve öğretmenleriyle dersin nasıl gectiğini anlayamadım. İNCİ KURS her öğrencinin vazgeçilmezi.

2023:08:26 19:41:14
Ricardo Sosa

Ricardo Sosa

Bence Türkiye'nin en iyi matematikçisi bu kurumda adam hem tecrübeli hem komik hem de disiplinli. Tüm öğretmen kadrosunu çok seviyorum. Şöyle söyleyeyim sabahtan akşama kadar kurumdayız bir gram sıkılma yok. Hem konu anlatımları hem soru çözümleri çok yoğun geçiyor zamanın nasıl akşam olduğunu anlamıyoruz

2023:05:10 14:06:35
Ahmet ortaköy

Ahmet ortaköy

Kurslara karşı soğumuş bir veli olarak inci eğitim benim bakış açımı tamamen değiştirdi. Birkaç deneme dersinden sonra hiç düşünmeden kaydolduk. Samimi idaresi tecrübeli öğretmen kadrosu ile beklediğimizden daha fazla net artışı oldu.

2023:06:16 15:29:07
Serdar Ceyhun

Serdar Ceyhun

Öncelikle üniversite sınavına hazırlanan herkese başarılar diliyorum.Ben Bursa Ali Karasu Anadolu Lisesi'den mezun olup ailem Bilecik'te olduğu için Bilecik'e geldim.İnci Kurs'u tercih etmenin sebebi sadece yoğun konu anlatımı derslerin olması değil öğretmen kontrolünde soru çözümlerinin yapılması ve bire bir koçluk sisteminin olmasıdır.Bu koçluk sistemi ile her gün hangi derse hangi konuya çalışacağımı bana kurum koçum belirliyor.Özellikle her hafta girmiş olduğum deneme sınavlarındaki yanlışlarımın hangi konulardan kaynaklandığını da koçum tespit ediyor.Buna göre hafta planlaması yapıyoruz.330 puanla başladığım serüven şu anda 457 puana kadar gelmiş durumda.Üniversite sınavına başvuru yapacak herkesin İnci Kurs'a kaydolmasını mutlaka tavsiye ediyorum.Son 3 denememi de burada paylaşıyorum.

2023:05:10 12:13:00
Miray Yıldız

Miray Yıldız

Yks sınavına hazırlanan bir öğrenci olarak öğretmenlerin birebir bizimle ilgilenmeleri çok güzel. Deneme netlerimize göre hazırlanan ders programları sayesinde yanlışlarımızın hangi yönde olduğunu görebiliyoruz her hafta farklı yayınlarda denemelerin olması çok güzel farklı soru tarzlarını çözmüş oluyoruz başarının tek adresi 💯

2022:08:15 11:01:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı