İmge Kreş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

İmge Kreş Bilecik

İmge Kreş, Bilecik şehrinde hizmet veren bir kreş ve anaokuludur. 2005 yılında kurulan İmge Kreş, çocukların eğitimine ve gelişimine önem veren bir kuruluştur.

Tarihçe

İmge Kreş, 2005 yılında Bilecik'te eğitim alanında ihtiyaçları karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce çocuğa eğitim ve hizmet vermiştir.

Fiyat Politikası

İmge Kreş, kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlarımız, aylık paketler halinde sunulmaktadır ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eğitim kadrosu
  • Modern ve güvenli bir eğitim ortamı
  • Çocukların bireysel gelişimine önem veren eğitim programı
  • Yaratıcı ve eğlenceli etkinlikler
İmge Kreş, çocukların eğitimine ve gelişimine önem veren, deneyimli kadrosu ve modern eğitim ortamıyla tercih edilmesi gereken bir kuruluştur. Çocuğunuzun en iyi şekilde gelişimini desteklemek için İmge Kreş'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez İmge Kreş Yorumlar - 1

user211210

Bilecik İmge Kreş Okul, çocukların eğitimine önem veren, kaliteli bir eğitim hizmeti sunan bir kurum. Çocukların gelişimine uygun aktiviteler düzenleniyor ve öğretmenler ilgili ve deneyimli. Okulun temiz ve düzenli olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak iletişim konusunda bazen eksiklikler yaşanabiliyor. Genel olarak başarılı bir kurum diyebilirim.

15 Haziran 2024
Ahmet Okan COŞ

Ahmet Okan COŞ

Gönül rahatlığı ile çocuğunuzu emanet edebileceğiniz nadir yerlerden biri. Teşekkürler.

2020:01:08 18:37:49
Ecem Yıldırım

Ecem Yıldırım

Bileciğin en iyi kreşi

2019:12:01 23:05:14
Mehmet Ali Orhan

Mehmet Ali Orhan

Fikrim yok

2019:08:13 11:36:21
BY OZDEMİR

BY OZDEMİR

Çocuk yeri

2018:10:09 13:47:29
bytekin

bytekin

maşallah iyi

2018:07:13 09:34:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı