Konyalım Etli Ekmek

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Konyalım Etli Ekmek Bilecik

Konyalım Etli Ekmek, Bilecik şehrinde lezzetli etli ekmek çeşitleri sunan bir restorandır. İşletmemiz, geleneksel Konya mutfağının en sevilen lezzetlerini müşterilerimize sunmaktadır.

Tarihçe

Konyalım Etli Ekmek, 2010 yılında Bilecik'te açılmıştır. O günden bu yana kaliteli ve lezzetli etli ekmekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmemizde fiyatlar oldukça makul ve uygun seviyededir. Müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken, cüzdanlarını da düşünmekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Konya mutfağından lezzetler
  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Temiz ve hijyenik bir ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Konyalım Etli Ekmek'i tercih etmeniz için birçok neden var. Geleneksel lezzetleri deneyimlemek, taze ve doğal malzemelerle hazırlanan yemekler yemek, temiz bir ortamda hızlı hizmet almak ve güler yüzlü personelimizle tanışmak için bizi ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Konyalım Etli Ekmek Yorumlar - 1

user210899

Bilecik Konyalım Etli Ekmek Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Etli ekmekleri çok lezzetli ve doyurucuydu. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Restoranın temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

14 Haziran 2024
Asiye Candan

Asiye Candan

Bilecik'e her geldiğimizde bu aralar her hafta, mutlaka uğradığımız mekan. Çalışanlar çok ilgili ve saygılı, etli ekmek, satır arası, mevlana, künefe hepsi birbirinden lezzetli. Ortam tertemiz. Biz çok beğendik.Israrla tavsiye ediyorum.

2023:10:06 18:38:51
EMRE YILMAZER

EMRE YILMAZER

kendi malzemelerini içeriklerini bilmem, misafirliğe gelmişiz etliekmek iç harcını ayarlamışız, yaptırmaya gittim. Suratsız birkaç eleman söylediklerimi yarım yamalak dinleyip 30-40 dk ya çıkar dedi. 1 saat sonra aradığımda tamam sizi araya alcam diyip kapattılar kul hakkına alışkanlık burdan geliyor demekki, 2. saatin sonunda gittiğimde benim harcım aynı koyduğum gibi duruyor 10 tane kendini bilmez işe yaramaz herifi koymuşlar işletme işlettiğini sanıyorlar. İsminizden konyayı silin bari kepaze herifler

2023:12:30 15:58:56
faruk uludag

faruk uludag

Ben burada yediğim bıçak arası ve etli ekmeği memleketi Konya'da yedim. Etin den mi yoksa suyundan mı bilmiyorum. Bu işletme de kesinlikle daha leziz. Bilecik'te ikamet etmiyor ama işim gereği her gelişimde mutlaka burada, üzeri kaşarlı bıçak arası yiyorum. Hatta Bursa'ya götürmek için paket yaptırıyorum. Memnun kalacaksınız...

2023:12:27 00:57:43
canan can

canan can

Restoran önünde yolda park yeri vardı. Servis fena değildi. Yemek sonrası çay güzeldi. Pidelerdeki kıyma bıçakla çekilmiş, sanki makina çekimi değildi.

2023:12:15 13:58:33
one day

one day

Bilecik içinde pide yenilenecek adreslerden birisi yeni bir mekan gördüm orayı denedikten sonra buraya geri gelip güncelleme yapacağım.

2023:12:07 19:22:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–22:00
  • Salı 11:00–22:00
  • Çarşamba 11:00–22:00
  • Perşembe 11:00–22:00
  • Cuma 11:00–22:00
  • Cumartesi 11:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı