Konak Restorant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Konak Restorant Bilecik

Konak Restorant, Bilecik şehrinde yer alan ve misafirlerine lezzetli yemekler sunan bir restoranttır. İşletme, geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunarak müşterilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Konak Restorant, 2005 yılında Bilecik'te hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen restorant, lezzetli yemekleri ve misafirperver personeli ile kısa sürede şehrin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Konak Restorant, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye hitap eden fiyatlarla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunar.
  • Kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli yemekler hazırlar.
  • Misafirperver ve deneyimli personeli ile müşterilere en iyi hizmeti sunar.
  • Şık ve konforlu bir atmosferde yemek keyfi yaşatır.
Konak Restorant, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışı ile Bilecik'te tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmak için her zaman en iyisini hedefleyen Konak Restorant, lezzet tutkunlarının favori adreslerinden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Konak Restorant Yorumlar - 1

user210698

Bilecik Konak Restorant Restoran harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Atmosferi de çok hoştu, gerçekten keyifli bir akşam geçirdik. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

14 Haziran 2024
Ahsen Koçoğlu

Ahsen Koçoğlu

bence 1'i bile hak etmiyor net 00000yemekler iyi olabilir ama hizmet berbatçimrnlerin sulanması için fıskiyeyi açtılar üstünden atlamak istedik ona bile kızdılar sizene biz ıslanırsak bide diyolarki sizin ıslanmanız için açmadık ailenize şikayet edeceğiz dediler top oynamak yasak çimlerde dolaşmak yasak herşey yasak çocuklar için çok iğrenç bir yer

2023:08:24 14:48:37
Celal Erayik

Celal Erayik

Içerisinin havasi ve dekoru guzel. Bahcede guzel gorunuyor. Benim hosuma gitti tavsiye ederim.

2023:12:24 08:06:24
s.sinan suzgun

s.sinan suzgun

Sabah kahvaltısı , özellikle pişileri süper. Tarhana çorbasını da tavsiye ederim.

2023:12:09 21:19:29
İrem Fırat

İrem Fırat

İçerisinin endüstriyel tarzda döşenmiş olmasını ayrı, dışardaki kocaman bahçesinde yeşillikler içerisinde oturma imkanı sunmasını ayrı, fiyatlarının uygun olmasını ayrı seviyorum. Servis sunumu da oldukça iyi ayrıca ancak hızlı bir servis olmadığını söyleyebilirim. Eleman az geliyor sanırım. Bir de ramazanda gittiğimizde aynı enstrümantal müziği döndürüp çalıyorlardı bir yerden sonra bıktırdı.

2018:06:21 09:04:33
Gaye AKCEN

Gaye AKCEN

Huzur veren yer insan kendisini evinde gibi hissediyor, yemekleri güzel. Servis iyi, Sabah kahvaltıları harika çok beğendim. Hele o cevizli pide yemeğe değer. Sahipleri ise ailem gibi hissediyorum güler yüzlü samimi .Ortam güzel. Bence daha sık gitmeli .Fabrikamızın inşaatı ve açıldıktan sonrada gideceğim tek yer.

2022:08:29 07:57:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı