Bilecik su tesisatcısı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bilecik Su Tesisatçısı

Bilecik Su Tesisatçısı, Bilecik şehrinde su tesisatı ile ilgili hizmetler sunan bir kuruluştur. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bilecik Su Tesisatçısı, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana birçok başarılı proje ve hizmete imza atmıştır. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatlandırılması, yapılan işin karmaşıklığına ve malzeme kullanımına göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Hızlı ve etkili çözümler
  • 24/7 acil servis hizmeti
Bilecik Su Tesisatçısı, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet, uygun fiyat politikası ve hızlı çözümleriyle tercih edilmelidir. Profesyonel ekip ve ekipmanlarıyla her türlü su tesisatı sorununu çözmek için hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bilecik Merkez Bilecik su tesisatcısı Yorumlar - 1

user210377

Bilecik su tesisatçısı oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet veriyor. Sorunumu kısa sürede çözdüler ve fiyatları da oldukça makuldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Haziran 2024
Caner Bingöl

Caner Bingöl

Kesinlikle tavsiye ederim. Yaptığı işin arkasında. Bir sorun olduğunda hemen ilgileniyor ve hallediyor. Çok teşekkür ederim.

2023:12:13 14:39:21
Seçil Aydın

Seçil Aydın

Çok güzel ilgilendiler. Hemen sorunu bulup çözdüler. Tavsiye ederim. Teşekkür ederim

2024:01:13 14:24:01
Ayşe Eroğlu

Ayşe Eroğlu

Çok memnun kaldık az önce banyo tesisatimiz yapıldı geldikleri teşekkürler

2023:12:09 10:51:02
A.

A.

Bahçelievler Mahallesindeki evimizde petek arızası oldu ve ustam hızır gibi yetişerek sorunu hemen çözdü. Gece geç saat olmasına rağmen gelerek bizi mağdur etmeyen ustama ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İşçilik çok iyi ve fiyat konusunda da çok uygun. Herkese tereddütsüz tavsiye ediyorum. Hayırlı işleri olsun inşallah :)

2021:03:09 18:01:19
fati

fati

Aradık anında geri dönüş yapıldı, çok yardımcı oldu abi sağ olsun ve sorunu hemen halletti. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz harika hizmet ve iletişim.

2022:11:07 14:49:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar 10:00–21:00

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı