Gaziantep Altın Sofram

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Gaziantep Altın Sofram Bilecik

Gaziantep Altın Sofram, Bilecik şehrinde lezzetli ve geleneksel Gaziantep mutfağından yemekler sunan bir restorandır. Misafirlerine yöresel lezzetleri deneyimleme fırsatı sunan işletme, kaliteli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekleriyle dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Gaziantep Altın Sofram, 2005 yılında Bilecik'te hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana müşterilerine lezzetli yemekler sunarak kendini kanıtlamış ve bölgenin tercih edilen restoranları arasında yerini almıştır.

Fiyat Politikası

Gaziantep Altın Sofram, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde bulunan çeşitli yemekler, her bütçeye hitap edecek şekilde fiyatlandırılmıştır.

Önemli Özellikler

  • Gaziantep mutfağından lezzetli yemekler
  • Kaliteli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Uygun fiyat politikası
  • Misafirperver ve güler yüzlü hizmet
Gaziantep Altın Sofram'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle misafirlerine keyifli bir deneyim sunmaktadır. Siz de Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimlemek istiyorsanız, Gaziantep Altın Sofram'a uğramalısınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Gaziantep Altın Sofram Yorumlar - 1

user209688

Bilecik Gaziantep Altın Sofram Yemek Alımı oldukça lezzetli ve kaliteli yemekler sunuyor. Özellikle et yemekleri ve kebapları çok başarılı. Servis hızı da oldukça memnun edici. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Haziran 2024
Explorer's Diary

Explorer's Diary

Mercimek Çorbası ve Lahmacun sipariş ettik. Akşam 20.00 de gittiğimizden olsa gerek mercimek çorbasına malesef su katılmıştı o yüzden lezzetini kaybetmiş aynı çorbayı farklı birgün denediğimde lezzeti gayet yerindeydi ve yanında gelen pide mükemmel bence lezzetten ödün verilmemeli çünkü lahmacununu tattığımızda oldukça lezzetli hamurun kıtırlığı ideal ve tekrar tercih edilir düzeydeydi ancak yanında gelen yeşillik tam bir faciaydı çok az çeşitte ve kararmaya yüz tutmuş durumdaydı. Servis olayı ya da personellerin düzenleri yeni oturuyor olacak ki biz yemeğimizi bitirmeden ikramlıkları almaya başladılar. Nezih güzel bir ortamı var bence yemek konusunda potansiyeli var ancak hizmetten ödün vermedikleri sürece.

2023:12:22 11:03:07
Esra Sng

Esra Sng

Bilecik gezintimiz sonrası akşam yemeği için mekan ararken tesadüfen girdiğimiz bir yer oldukça kalabalıktı yemekleri lezzetli buldum fiyatlar makul çalışanlar ilgiliydi servisten yana bi gecikme yaşamadık

2023:10:18 18:50:45
Halil üzün

Halil üzün

Selam aleyküm Bilecekte gidilmesi gereken mekanlar listesinde en başa yazılmalı . Kebaplarından pidelerinden lahmacunundan gercektende 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyor . Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın cok kaliteli ve güzel bi mekan olmus ürünlere bayıldık . Fiyatlar piyasaya göre normal pahalı degil ikramlar güzel personel içten ve güler yüzlü . Kalite asla tesadüf degilmiş yemeklerinizi deneyince anladık

2023:12:01 18:01:01
Hakkı AYNUR

Hakkı AYNUR

Tavsiye üstüne, misafirlerimiz ile birlikte gittik.Ortaya karışık bir kebap söylendi, Çok dolu bir tepsi geldi. Memnun kaldık, Lahmacun ve pideleri çok başarılı Adana, ciğer ve künefede takdir aldı.Mekan temiz, çalışanları ilgili ve güler yüzlü . İyi bir mekan seçeneğimiz daha oldu Selamlar Saygılar

2023:12:07 20:46:47
Nasip

Nasip

Bu akşam Ailecek gittik çok memnun kaldık gerçekten bilecik'te güzel bir mekan olmuş ustaların ellerine sağlık çok lezzetliydi

2023:11:29 20:42:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–23:00
  • Salı 11:00–23:00
  • Çarşamba 11:00–23:00
  • Perşembe 11:00–23:00
  • Cuma 11:00–23:00
  • Cumartesi 11:00–23:00
  • Pazar 11:00–23:00

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı