Dilo’s Döner

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Dilo's Döner Bilecik

Dilo's Döner, Bilecik şehrinde lezzetli döner çeşitleri sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine kaliteli ve lezzetli dönerlerin yanı sıra çeşitli atıştırmalıklar ve içecekler de sunmaktadır.

Tarihçe

Dilo's Döner, 2010 yılında Bilecik'te açılmıştır. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmiş ve bölgenin en sevilen döner restoranlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Dilo's Döner, uygun fiyatlarla kaliteli döner sunmaktadır.
  • Menüdeki diğer ürünler de bütçe dostu fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan döner çeşitleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik bir ortam
Dilo's Döner'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli döner çeşitleri, uygun fiyatlar, hızlı hizmet ve temiz bir ortam sunan işletmemiz, Bilecik'te döner keyfini en iyi şekilde yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Dilo’s Döner Yorumlar - 1

user209604

Bilecik Dilo's Döner Yemek Teslimi gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Hem lezzetli hem de hızlı bir şekilde siparişlerimi teslim ediyorlar. Dönerleri çok lezzetli ve taze, yanında gelen garnitürler de çok güzel. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

14 Haziran 2024
Mehmet Akif SAĞAN

Mehmet Akif SAĞAN

Sakın hamburger söylemeyin yarım saat bekledik bizden sonra gelen müşterilere siparişleri gelirken bizim siparişimiz gelmedi . Hamburger geç oluyormuş. Ve gelen hamburger de hiç sıcak değildi.

2023:10:22 18:09:59
celalaras birol

celalaras birol

Yemek rezalet bu nasıl bir şey hala anlam veremedim sipariş ettiğim şey 1 saat gecikti ve soğuktu ayrıca yemeğin içinden kemik çıktı ve bildiğin et değil tavuk derisinden yapıyorlar geçen arkadaşlarımla birlikte yediğimde ise tavuk tüyü kokuyordu buda deriden yapıldığını bir kez daha doğruladı velasıl kelam yedikten sonra midem ağrımaya başladı ve karnım bozuldu midem yıkandı bu nasıl bir rezalettir kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum

2024:01:17 16:54:46
Yasemin

Yasemin

Rezalet parasını haketmeyen lezzetsiz ve hijyenden uzak servis berbat asla ve asla tavsiye etmiyorum 1 saatte teslimat yapip bu kadar korkunç bir dürum yemek kabus gibiydi tadina bakaup cope attim şuan soda iciyorum o kadar kötüydü

2024:01:17 16:47:46
Mehmet Bagci

Mehmet Bagci

Bir buçuk saat siparişi bekledim 2 kere aramama rağmen yolda dendi 10 dk orda 5 dk ya orda en son aradigimda bir buçuk saat oldu nerde diyorum kureyin motorunda sorun çıktı ve çarşıda oturmama rağmen 1 Yıldızı Hakedecek Hizmetleri yok .

2023:12:24 11:24:40
şennur şanlı

şennur şanlı

Çocuklara hamburger aldım yarim saat bekledik geç pişiyor diye ama hepsi çiğ geldi berbattı , ust kata oturduk orda bile dumandan oturulmuyor park edecek yer yok zaten hiçbirşekilde tavsiye etmiyorum para verip ac ve mutsuz ayrılıyorsunuz

2023:12:13 10:38:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–01:00
  • Salı 10:00–01:00
  • Çarşamba 10:00–01:00
  • Perşembe 10:00–01:00
  • Cuma 10:00–01:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı