Osmaneli Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Osmaneli Pansiyon Bilecik

Osmaneli Pansiyon, Bilecik şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine ev rahatlığını aratmayan odaları ve sıcak atmosferi ile unutulmaz bir tatil vadediyor.

Tarihçe

Osmaneli Pansiyon, yıllardır aynı aile tarafından işletilmektedir. Misafirlerine geleneksel Türk misafirperverliğini en iyi şekilde sunmayı hedefleyen pansiyon, her geçen gün daha da büyüyerek kalitesini artırmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Tek kişilik oda fiyatı: 150 TL
  • Çift kişilik oda fiyatı: 250 TL
  • Kahvaltı dahil fiyatlarla hizmet verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • Geleneksel Türk mutfağından lezzetler sunması
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Osmaneli Pansiyon'u tercih etmeniz için birçok neden var. Konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve samimi personeli ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Osmaneli Osmaneli Pansiyon Yorumlar - 1

user209375

Osmaneli Pansiyon Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

13 Haziran 2024
halil ibrahim kurt

halil ibrahim kurt

İstanbul, Antalya yolculuğum esnasında tesadüfen Google dan keşfedip konaklama fırsatım oldu. Çevre yoluna çok yakın bir konumda. Tertemiz, sıcacık , geniş ferah odalara sahip hatta 1+1 den büyük. Ufak ikramları da mevcut. Işletme sahibi ve çalışanları çok saygılı ve ilgili. Hepsine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

2024:01:17 19:02:55
Cengiz Kırdık

Cengiz Kırdık

odalar muazzam dercede temiz.hatta tertemiz.sicak su, tv , intetnet hizmeti var.2 ayri odadan oluşuyor, 1+1 büyüklüğünde mutfak bile var.bir ilçe için üst düzey.gelmek isteyene tavsiye ederiz.

2023:12:01 08:00:29
abdullah YILMAZ

abdullah YILMAZ

Çok temiz ve hijyen bir işletme kesinlikle tavsiye ediyorum. Tüm imkanlar fazlasıyla mevcut. Etrafında market ve pastane mevcut. Bileciğe her geldiğimde gideceğim bir işletme. Süleyman beye ayrı bir teşekkür ederiz ilgisi ve hoşgörüsünden ötürü.

2023:12:31 09:16:57
Ercan Tan

Ercan Tan

yatmak için bir oda arıyorsunuz size bir ailenin kalacağı büyüklükte iki odalı bir daire veriyorlar yeni bir bina güzel hoş. Hani uzak yerlere giderken bile arada konaklayabileceğiniz bir yer fiyatı da işinize yarıyorsa

2023:09:23 17:46:03
Ömür Kamalı

Ömür Kamalı

Gerçekten güzel mekan güler yüzlü personel merkezi konumda olmasi ayri bi güzellik temizlik 10 numara klima ücretsiz wifi gidilebilecek nadir otellerden

2023:08:31 16:15:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bilecik Osmaneli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı