Gören Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Gören Otel Bilecik

Gören Otel, Bilecik şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Gören Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Gören Otel, konaklama hizmetinin yanı sıra restoran, kafe, otopark gibi olanaklar sunmaktadır. Otelin fiyat politikası ise konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve modern odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Otopark imkanı
Gören Otel, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ve şehir merkezine yakın konumuyla tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Gören Otel Yorumlar - 1

user209361

Bilecik Gören Otel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni oldukça etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da oldukça avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Tek olumsuz yanı ise oda fiyatlarının biraz yüksek olmasıydı. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım.

13 Haziran 2024
Tekin Oflas

Tekin Oflas

Otelin geceliğine 600 tl verdim. O otelden daha iyi oteller bile 500 tl gecelik. Giriş katı iyi görünüyor ama odalar gerçekten berbat. Sanırım yorganlar ve yatak 1990 dan kalma. Musluklar kırık. Buzdolabı bile yok odada yaw. Yaw hele bi banyo yapayım dedim sıcak su bile yok. Tam anlamıyla gören otel iğrenç bir ahır. Hiç tavsiye etmem. 5 Yıldız yorum verenlerin hepsi kendi akrabaları. Buna 5 Yıldız veren insan hayatı boyunca otel görmemiştir.

2023:08:13 09:47:18
muharremeren eren

muharremeren eren

kimse kusura bakmasın berbat bir yer.odanın içi böcek bastı ,gece oteli terketmek zorunda kaldım.Personel güleryüzlü tm ama,odalar berbat ve kocaman böceklerle dolu.Başaran Otel muhteşemdi,şimdiye kadar kaldigim en güzel yerlerden biri diyebilirim.

2018:09:04 22:29:38
Ramazan ÜNSAL

Ramazan ÜNSAL

Bir gece kaldık ama tekrar kalmam. Verilen odada rutubet duvarı simsiyah yapmıştı. Ikinci odada da böcekleri gördük. Verilen paraya yazık. ....

2017:09:03 08:57:08
Recep Kaya

Recep Kaya

Yılların eskitemediği çınar gibi otel tüm değişimlere ayak uydurmaya çalışan güzel bir otel

2019:06:19 17:45:14
Yusuf Buyukbas

Yusuf Buyukbas

Sokakta kalmaktan iyidir diyebileceğiniz kadar iyi🤗

2021:10:20 14:42:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı