Zirvem Apart Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Zirvem Apart Otel Bilecik

Zirvem Apart Otel, Bilecik şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir işletmedir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Zirvem Apart Otel, 2010 yılında Bilecik'in merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Günlük konaklama ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Sezon ve özel günlerde farklı fiyatlandırma politikaları uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Geniş ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Zirvem Apart Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, uygun fiyatları ve merkezi konumuyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Zirvem Apart Otel Yorumlar - 1

user209331

Bilecik Zirvem Apart Otel'de konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin konumu da merkeze yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

13 Haziran 2024
Osman

Osman

Zirvem apart ta 5 gece konakladık ve cok memnun kaldık su soguklarda gönül rahatlığı ile evinizde gibi hissetmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye edecegim bir işletme odalar temiz personel güler yüzlü işletmeci emine hanım cok sıcak kanlı ve yardımsever kesinlikle bilecige geldiğimizde konaklayacagımız tek yer zirvem otel

2023:12:16 12:38:45
Ayşenur Çetin

Ayşenur Çetin

Tek kelimeyle rezalet bir yer. Başka yer bulamadığımız için ailemle bir gece konaklamak zorunda kaldık. Oda, banyo, tuvalet her taraf çok pisti. Her taraf kıl, tüy doluydu.Çok uzun zamandır temizlik denen bir işlem görmemiş. Hatta odanın köşesinde önceki kalan kişinin kirli çorapları ve sigara paketi vardı o kadar söyleyeyim.Nevresimler kirliydi. Eşyalar çok eski ve kırık döküktü. Ses yalıtımı sıfır. Yan odada konuşulan muhabbeti eksiksiz duyuyorsunuz. Hayatımda kaldığım en iğrenç yerdi. Değil kalmak önünden bile geçmeyin kesinlikle.

2023:07:10 06:40:05
black music

black music

Çok güzel rahat odaları olan bu küçük şehirde alabileceğiniz güzel bir yer tavsiye ederim

2023:12:16 12:26:31
Mehmet Cheff

Mehmet Cheff

Memnuniyetimi belirtmek isterim.Merkezde olması ve konumu itibariyle Güzel bir otel..otopark sorunu çekmedim.Yetkili arkadaslar ,hassasiyeti ve ilgileri ile beni memnun bıraktı.teşekkür ederim

2023:07:05 16:16:08
Yasin Dede

Yasin Dede

Hayatımda ilk defa bu kadar kötü bir otelde konakladım polislik sınavı için gelmiştim çok pis bir otel hastalık kapmak istiyorsanız kalabilirsiniz oteli işleten hanımefendiler kendi keyifleri bozulmasın diye müşteriyle ilgilenmiyorlar bile aldığı paranın 1tl sini hak etmiyor kesinlikle buzdolabı çalışmıyor duş fıskiyesi bozuktu tuvalet taşları kırık ses yalıtımı hiç yok çalışanlar kafasına göre

2023:06:15 11:48:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı