Uğurcan Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Uğurcan Pansiyon Bilecik

Uğurcan Pansiyon, Bilecik şehrinde konuklarına ev konforunda konaklama imkanı sunan bir işletmedir. Misafirlerine sıcak bir ortamda hizmet veren pansiyon, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Uğurcan Pansiyon, 2010 yılında Bilecik'te hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen işletme, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Uğurcan Pansiyon, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık konaklama seçenekleri ile misafirlerine esnek bir fiyat politikası sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Ev konforunda odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Uğurcan Pansiyon'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, uygun fiyatları ve merkezi konumuyla misafirlerine keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Uğurcan Pansiyon Yorumlar - 1

user209323

Bilecik Uğurcan Pansiyon'da konakladım ve çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da merkeze yakın olduğu için çok uygun bir seçenek. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Haziran 2024
Neşet ALAKUŞ

Neşet ALAKUŞ

Kesinlikle gitmenizi asla tavsiye bile etmem odalar leş gibi kokuyor .yan odalardan kahkaha sesleri bunları geçtik odalar aşırı sıcak ve uyuduğumuz an vücutta kasıntı ile uyandık vücut. Kızardı şişti yatagı kontrol ettik 2 tane pire mi başka biseymi bilmiyorum gördük ve işyeri sahibini çağırıp göstererek oteli terk ettik ki bunlara rağmen para iadem yapilmadi

2023:08:13 11:32:11
Emirhan Koç

Emirhan Koç

Resepsiyonist beyefendi'den hiç memnun değildim, kaldığım bir günün ücretini geciktirdim diye telefonuma el koydu tehditvari konuşmalar yaptı gerçekten çok rahatsız edici idi yaşına hürmeten sesimi çıkarmadım. Ancak kendisine çeki düzen vermesi lazım.

2023:11:04 17:07:21
Aysun Akot

Aysun Akot

Şehrin tam ortasında heryere rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir yer . Odalar temiz ve düzenli . Kimsenin kimseyi rahatsız etmediği bir yer. Gönül rahatlığıyla konaklayanilirsiniz. Üstelik fiyatları da şok uygun

2023:05:18 21:40:30
Bilimin Ucunda

Bilimin Ucunda

kardeşim işletme sahibi olarak yorumuma cevap vermişsin tabi ne kadar doğru bilemeyiz benim bahsettiğim olay 2 hafta önce oldu eğer işletme sahibiysen işletmenle ilgilenmeni tavsiye ederim bu durumda sizin beni yorumum için şikayet etme hakkınız yok ama benim sizi bu kötü işletmeciliğiniz yüzünden şikayet etme hakkım var denetlemiyorlar mı bu pansiyonları anlamıyorum hangi kuruma ediliyosa ilk iş günüde gidip şikayeti mi ileteceğim ondan sonra onlara numaranızı verirsiniz işletme sahibi olarak sizin ve tehditlerinizin muhattabı ben değilim bugünden sonra denetim merkezidir. Ayrıca pansiyonda duran amca sizseniz lütfen giyinmeyi unutmayın ve konuşma tarzınıza dikkat edin ilk defa donla gezen işletme sahibi gördüm

2020:05:25 21:32:32
Aslı Yıldırım

Aslı Yıldırım

Soğuktan zatürre olmak için mükemmel bir yer. Doğalgaz faturası az gelsin diye doğalgazı kapatan bir yer. Banyolarda sıcak su vardı. Onu da kapadılar. Temizlik konusu zaten saldım çayıra mevlam kayıra. Son derece pişmanlık.

2019:02:02 11:06:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı