Gold Time Otel 11

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Gold Time Otel 11

Gold Time Otel 11, Bilecik şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine huzurlu bir ortamda konaklama imkanı sunan otel, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Gold Time Otel 11, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Otelimizde konaklayan misafirlerimize sabah kahvaltısı ve ücretsiz otopark imkanı sunulmaktadır. Ayrıca, odalarda ücretsiz Wi-Fi erişimi ve uydu TV bulunmaktadır. Fiyatlarımız, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve lüks odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi ve uydu TV
  • Sabah kahvaltısı imkanı
  • Ücretsiz otopark
Gold Time Otel 11, misafirlerine sunduğu konforlu ve lüks konaklama imkanlarıyla tercih edilmesi gereken bir oteldir. Şehir merkezine yakın konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Gold Time Otel 11 Yorumlar - 1

user209259

Bilecik Gold Time Otel'de 11 konaklama deneyimimiz harikaydı. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu gerçekten çok memnun ediciydi. Odalar geniş ve ferah, yemekler lezzetliydi. Ayrıca otelin konumu da oldukça merkeziydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

13 Haziran 2024
Ramazan Ergen

Ramazan Ergen

Odalar çok güzel ki nasıl ne desem bilmiyorum ama sadece şunu söylemek istiyorum eğer bir daha bilecike gidersem dışarda yatarım oraya asla otel niyetine kullanmam yattigimiz yerde köpek bağlasan durmaz kır pislik ve düzensiz bir biçimde verdiğimiz ücret asla haketmiyor yazıklar olsun.

2023:09:24 20:22:26
Abdülmecit Akpınar

Abdülmecit Akpınar

KESINLIKLE GITMEYIN - DEFİNİTELY DON'T GO - بالتأكيد لا تذهبBaskın yemeye çok musait.Odalar berbat.Otel sahibi sırf aramış olmak icin aradı SONUÇ YOK!Odada rutubet ve iğrenç bir koku olduğunu bilirdiğimde bana çıkışta söyleseydiniz ucret iadesi yapardik ama suan yapamayiz gibi saçma bir cevap verildi. Otele girişte Yemen'li birisi vardi ve türkçe zor anlaşılıyor. Otelin icerisi boyasız rutubetten duvarlar küflenmiş. Banyo deseniz inşaati bitmemiş klozet kırık ve iğrenç bir koku var. Kesinlikle AILENIZLE GITMEYIN AILEYE HITAP EDEN BIR OTEL DEĞILDIR. Otel sahibi zaten ailesiyle o otelde 1 gece bile kalmaz ama insanlarin SAĞLIĞINI tehlikeye atabiliyor.Bilecik te herhangi bir otele gidin fakat OTEL 11'E GITMEYIN.

2023:08:10 17:08:31
Burak Yardım

Burak Yardım

Odalar rezalet yatak başlığı yatar yatmaz bağımsızlığını ilan etti.Giderken dalgıç tüpü ve gözlük almayı unutmayın odalar su içinde

2023:09:21 04:40:48
Enes Topcu

Enes Topcu

Kesinlikle bir daha asla tercih etmem. Otel ayakta zor duruyo diyebilirim. Asansöründen tutunda odanızdaki duvarlar vs. hiç bir yer yapılı değil. Kapı araları gözüküyor, fayanslar kırık. 7. kattaydım tavandan sular damlıyor. Odalar soğuktu ısıtma sistemi yoktu , ne klima ne doğalgaz hiçbi şey. Ayrıca ne kahvaltı ne akşam yemeği hiç bir şey yok. Yani sayabileceğim bi tane güzel bir şey yok. Arabanızla geliyorsanız park yeri sıkıntı vs. vs… Şehrin göbeğinde olduğu doğru fakat çevredeki cafelerin canlı müziği yüzünden gece 1’den önce uyuyamazsınız. Gürültü çok. Fiyatı da bu şartlara göre normal diyemem.

2023:06:02 11:02:38
caner tok

caner tok

abimle türkiye turu yaparken yolumuzun üzeriydi ugradık gayet uygun fiyatlı ve temiz bi otel

2023:08:06 09:40:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı