Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü, Bilecik şehrinde çevre ve şehircilik konularında hizmet veren bir kuruluştur. Şehirdeki çevre düzenlemeleri, imar planları, yapı ruhsatları gibi konularda çalışmalar yapan bir birimdir.

Tarihçe

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehrin çevresel ve şehircilik konularında gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü, hizmetlerini genellikle ücretsiz veya düşük maliyetlerle sunmaktadır. Ancak bazı özel hizmetler için belirli bir ücret talep edilebilir.

Önemli Özellikler

  • Çevre düzenlemeleri
  • İmar planları
  • Yapı ruhsatları
  • Çevre koruma projeleri
Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü, şehrin çevresel ve şehircilik konularında uzmanlaşmış bir kuruluştur. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü Yorumlar - 1

user209146

Bilecik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü Yerel Hükümet Ofisi oldukça etkili ve verimli bir şekilde çalışmaktadır. Çevre ve şehircilik konularında halkın ihtiyaçlarına cevap veren birimlerin bulunması önemlidir ve bu ofis bu konuda başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Personelin ilgili ve yardımsever olması da memnuniyet vericidir. Ancak bazı konularda daha fazla bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları yapılabilir. Genel olarak başarılı bir performans sergileyen bu ofise 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

13 Haziran 2024
Emre Akdag

Emre Akdag

Bilecik ili içerisinde tüm yapıları denetleyen, başarılı kadrosu ile göz dolduran bir kurumdur

2023:12:28 08:31:14
Murat ATEŞ

Murat ATEŞ

Bayındırlık çevre milli emlak ve yerel yönetimlerin birleşmesi sonucu çok büyük bir teknik bakanlık oluştu; Çevre ve şehircilik il müdürlüğü Bilecik'te Gazipaşa mahallesi ormancılar sokakta faaliyet gösteren bir kamu kurumudur. Ced, çevre izni, çevre yönetimi, denetim, yapı denetimi, müteahhitlik belgesi, kentsel dönüşüm işlemleri, iskan işlemleri, tabiat varlıkları anıt ağaç tescil vb , hazine taşınmazlarının satışı ve kiralanması, kamu binaları kontrollük işlemleri ve daha birçok hizmet alabileceğiniz adres...

2021:04:21 19:17:19
Gezintilerden Videolarımız

Gezintilerden Videolarımız

2022:10:12 21:14:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı