Bilecik Avukatı Avukat Utku Can Çetin Hukuk & Danışmanlık Bürosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Bilecik Avukatı Avukat Utku Can Çetin Hukuk & Danışmanlık Bürosu

Avukat Utku Can Çetin Hukuk & Danışmanlık Bürosu, Bilecik şehrinde hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmetleri sunan bir kuruluştur. Müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki konularda destek sağlayarak adaletin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Utku Can Çetin Hukuk & Danışmanlık Bürosu, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sunarak saygın bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

Avukat Utku Can Çetin Hukuk & Danışmanlık Bürosu, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin niteliğine ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Çözüm odaklı hizmet anlayışı
  • Gizlilik ve güvenilirlik
  • Hızlı ve etkili çözümler
Avukat Utku Can Çetin Hukuk & Danışmanlık Bürosu, müvekkillerine sağladığı profesyonel hizmetlerle güvenilir bir ortak olmayı hedeflemektedir. Hukuki sorunlarınızda yanınızda olacaklarından emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Bilecik Avukatı Avukat Utku Can Çetin Hukuk & Danışmanlık Bürosu Yorumlar - 1

user208827

Avukat Utku Can Çetin Hukuk & Danışmanlık Bürosu'ndan oldukça memnun kaldım. Kendisi işini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve başarılı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni süreç hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Haziran 2024
Hatice Öztoprak

Hatice Öztoprak

İcra hukuku, ceza hukuku, aile hukuku ve tapu davalarında üstüne başka bir avukat tanımam. İşinde çok başarılı ve güler yüzlüğünden kendisine çok teşekkür ediyorum.

2023:04:13 00:29:58
olcay pakel

olcay pakel

Utku beyin güler yüzlülüğü, samimiyeti ve ekibi ile firmalarının arkasında duruşu, anlayışından dolayı çok teşekkür ediyor Durmuş İnşaat adına başarılarının devamını diliyoruz.

2022:01:19 07:34:46
Orhan Oygur

Orhan Oygur

Tüm hukuksal konularda bilgi ve destek almak İçin ve hak kaybı yaşamamak İçin güvenilir bir hukuk bürosudur unutmayın sizin avukatınız Utku can Çetin

2022:01:19 07:53:56
Bilecik korku Evi

Bilecik korku Evi

İcra takip konusunda başarılıGösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

2022:01:19 07:49:45
Alpaslan Apar

Alpaslan Apar

İş davamı kısa sürede çözüldü ekip arkadaşları muhteşem teşekkür ederim yönlendirdigim herkese yardımcı oldu çok sağolun

2022:03:11 20:16:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı