Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Atölye Mutfak Bilecik

Atölye Mutfak, Bilecik şehrinde lezzetli ve sağlıklı yemekler sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine ev yapımı lezzetler sunarak damakları şenlendirirken, aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi de ön planda tutmaktadır.

Tarihçe

Atölye Mutfak, 2015 yılında Bilecik'te açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Atölye Mutfak, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Ev yapımı lezzetler
  • Sağlıklı beslenme odaklı menü
  • Uygun fiyatlar
  • Temiz ve hijyenik ortam
Atölye Mutfak, lezzetli yemekleri, sağlıklı beslenme odaklı menüsü ve uygun fiyatlarıyla Bilecik'te tercih edilmesi gereken bir restorandır. Misafirlerine ev ortamında yemek keyfi sunan Atölye Mutfak, her damak zevkine hitap etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Atölye Mutfak Yorumlar - 1

user208040

Bilecik Atölye Mutfak Mobilya Mağazası'nda çok güzel ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Haziran 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı