Burcu Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bilecik Burcu Eczanesi

Bilecik Burcu Eczanesi, Bilecik şehrinde sağlık sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. 20 yıldan fazla bir süredir müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Bilecik Burcu Eczanesi, 2000 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki en güvenilir eczanelerden biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan eczane, uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Bilecik Burcu Eczanesi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli eczacı kadrosu
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Reçetesiz ürünlerde danışmanlık hizmeti
Bilecik Burcu Eczanesi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir eczane olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bilecik Merkez Burcu Eczanesi Yorumlar - 1

user207560

Bilecik Burcu Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları bulmak konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ayrıca eczanenin konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Kesinlikle tercih edilebilecek bir eczane.Puan : 5

12 Haziran 2024
Mehmet Emin Tilaver

Mehmet Emin Tilaver

Ko kit ürettiği ufjhfu

2024:01:09 15:39:42
Emel Şahin

Emel Şahin

Keşke müşteri gelmesede çalışmasak gibi tarzları var. Hep yüzleri asık. Zorda kalmadigim sürece asla gitmiyorum. Hayatımda para kazanmak istemeyen esnafla ilk kez karşılaşıyorum. Bedava mi calisiyorlar anlamadım.

2021:08:31 15:53:47
Murat YILDIRIM

Murat YILDIRIM

Geceleri ve hafta sonları nöbetçi olmasını istemediğiniz eczane hastalara ve müşterilere karşı katı ve kuralcıdır evraklarda hata varsa tolerans sıfırdır

2015:06:08 10:15:05
Melike Yüzer

Melike Yüzer

Çok ilgililer teşekkürler

2022:09:13 08:19:40
Semanur Avcı

Semanur Avcı

2021:11:15 17:48:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı