Bilecik Empati PDM Bilecik Psikolog – Uzman Klinik Psikolog Batuhan KÖSE

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Bilecik Empati PDM - Bilecik Psikolog - Uzman Klinik Psikolog Batuhan KÖSE

Bilecik Empati PDM, Bilecik şehrinde hizmet veren bir psikoloji danışmanlık merkezidir. Uzman Klinik Psikolog Batuhan KÖSE tarafından kurulan merkez, bireylere ve çiftlere psikolojik destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Bilecik Empati PDM, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok bireye destek olmuş ve psikolojik sorunlarını çözmelerine yardımcı olmuştur.

Fiyat Politikası

  • İlk danışmanlık seansı ücretsizdir.
  • Seans ücretleri, danışmanlık süresine ve hizmetin niteliğine göre değişmektedir.
  • Öğrenci ve engelli indirimleri mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli psikologlar tarafından hizmet verilmesi.
  • Gizlilik ve güvenilirlik prensiplerine önem verilmesi.
  • Çeşitli terapi yöntemlerinin uygulanması.
  • Bireysel ve çift terapilerinin yanı sıra grup terapileri de sunulması.
Bilecik Empati PDM'i tercih etmeniz için, uzman kadrosu, gizlilik prensiplerine verdiği önem ve çeşitli terapi seçenekleri ile size en uygun çözümü sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Bilecik Empati PDM Bilecik Psikolog – Uzman Klinik Psikolog Batuhan KÖSE Yorumlar - 1

user207493

Batuhan Köse gerçekten alanında uzman ve deneyimli bir psikolog. Kendisiyle yaptığım seanslardan çok fayda gördüm. Empati yeteneği çok güçlü ve sorunlarıma karşı anlayışlı bir yaklaşımı var. Bilecik'te böyle bir uzmanın olması gerçekten şans. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Haziran 2024
Ayşe Öz

Ayşe Öz

Seanslardan sonra olaylara bakış açım değişti, farkındalığım arttı. Kendine yatırım yapmak isteyen herkese tavsiye ederim, hayata daha güzel bakmaya başlıyorsunuz. Batuhan Bey’e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.

2023:09:09 15:41:37
Gaye Avcı

Gaye Avcı

Batuhan Bey'e gitmeden önce bilgi almak için aradığımda bile beni detaylı bir şekilde aydınlattı. Görüşmeye gittiğimde de sorunsuz bir şekilde ayrıldım. Tavsiye edebileceğim tek adres diyebilirim.

2023:11:28 08:19:39
Anil Seckin Ozdemir

Anil Seckin Ozdemir

Batuhan bey hayatımda gördüğüm en donanımlı ve iletişim olarak beni çözebilen tek insan kendisine çok teşekkür diyorum iyi ki yolumuz sizinle kesişmiş. Her şey için çok minnettarım.

2023:09:10 09:59:12
selim koçak

selim koçak

Bir tanıdığım sayesinde tanıştık Batuhan beyle öncelikle telefonla görüşüp bilgi aldığımda bile beni aydınlattı ve süreci anlattı. Tekrar hayat enerjimi kazanmamda emeklerine sonsuz kez teşekkür ederim. Hayatıma işime aileme tekrar bağlandım

2023:09:11 18:35:20
Ayşegül Arslan

Ayşegül Arslan

Bize her zaman yardımcı olan Batuhan Beye çok teşekkürler. Pek çok konuda farkındalığımın artmasında yardımcı oldu. Artık dünyaya daha farklı bakış açısıyla bakıyorum. Kendisine teşekkürler.

2023:11:01 10:09:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:00–22:00
  • Pazar 08:30–22:00

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı