Metin Oto Elektrik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Metin Oto Elektrik Bilecik

Metin Oto Elektrik, Bilecik şehrinde otomobil elektrik sistemleri üzerine hizmet veren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Metin Oto Elektrik, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Müşteri odaklı çalışma prensibiyle hareket eden işletme, her müşterisinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve güvenilir servis
Metin Oto Elektrik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde aracınızın elektrik sistemleri konusunda güvenle hizmet alabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat politikasıyla da bütçenizi zorlamadan aracınızın bakımını yaptırabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bilecik Merkez Metin Oto Elektrik Yorumlar - 1

user206746

Bilecik Metin Oto Elektrik Oto Tamir işinde gerçekten uzman bir ekip ile hizmet veriyor. Aracımı teslim ettiğimde sorunun hızlıca çözüldüğünü gördüm ve memnun kaldım. İşlerini titizlikle yapan bir ekip olduklarını söyleyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Haziran 2024
Yekta Selen

Yekta Selen

Eskiden ilgi alaka herşey mükemmeldi. Ama son dönemde aracınizi götürüyorsunuz ilgilenmiyorlar. Çıraklar bakıyor. İki katı fiyat çıkarıyorlar. Yaptıkları işte baştan sağma maalesef.

2024:01:25 05:58:45
Serkan Bircan

Serkan Bircan

Bilecik Oto Sanayide sabah saatlerinde hizmete açılan ve samimi bir ortamda çok uygun maliyetlerle aracınızın elektrik ve elektronik arızalarını kısa sürede çözüm üreten sanayinin en sevilen ismi

2023:08:06 09:42:20
Furkan Öztürk

Furkan Öztürk

Aracımın kontağında bir arıza vardı. Arızayı tespit edip 10-15 dakika içinde arızayı giderdiler. Fiyat olarakta uygunlar tavsiye ederim.

2023:07:27 11:49:35
Yalcin Yurttas

Yalcin Yurttas

Bilecik sanayi sitesinin en iyi oto elektrik servisi diyebilirim hizmet güzel işçilik güzel çalışanlar gayet güler yüzlü işinin ustası

2023:07:25 20:20:53
K T

K T

Ergun harika biri, müşterisini asla ezmez, erdirmez, hakkını verir

2023:08:02 21:31:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı