Hobi Self Servis Oto Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Hobi Self Servis Oto Yıkama Bilecik

Hobi Self Servis Oto Yıkama, Bilecik şehrinde araç sahiplerine kaliteli ve uygun fiyatlı oto yıkama hizmeti sunmaktadır. İşletme, müşterilerine kendi araçlarını yıkama imkanı sağlayarak, temizliklerini kendilerinin yapmasına olanak tanımaktadır.

Tarihçe

Hobi Self Servis Oto Yıkama, 2010 yılında Bilecik şehrinde faaliyete geçmiştir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Standart araç yıkama: 20 TL
  • İç-dış detaylı temizlik: 50 TL
  • Koltuk yıkama: 30 TL

Önemli Özellikler

  • Kendi aracınızı yıkama imkanı
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve kaliteli hizmet
  • Profesyonel ekip
Hobi Self Servis Oto Yıkama'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet almak, kendi aracınızı temizlemek istediğinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir işletmedir. Profesyonel ekip ve hızlı hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bilecik Merkez Hobi Self Servis Oto Yıkama Yorumlar - 1

user206627

Bilecik Hobi Self Servis Oto Yıkama oldukça temiz ve düzenli bir işletme. Araçlarınızı uygun fiyatlarla yıkatabileceğiniz bir yer. Personel de oldukça ilgili ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Ancak bazen yoğun saatlerde sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

11 Haziran 2024
Kadir Tunc

Kadir Tunc

Bazı aletler bozuk oluyor bu yorum yaptıktan bir saat önce gittim. Su tabancası bozuktu madem bozuk ibare felan koyun parayı atıyoruz kimseyi göremiyoruz.

2022:06:05 19:01:48
Muhammed Solak

Muhammed Solak

Arabasını temizlemekten zevk alanların 1 numaralı durağı resmen. Ekstra süpürge, hava ve paspas makinası var. Geniş bi alan olduğu için kurulamakta da sıkıntı olmuyor. Bir sorun yaşadığınızda telefonla arıyorsunuz ve hemen güler yüzle karşılayıp yardımcı oluyorlar. Vakti olanlar uğrasın derim çok para vermeden pırıl pırıl yapıyorsunuz arabınızı. 👍👍

2019:11:03 22:55:46
Murat ATEŞ

Murat ATEŞ

Bowling salonunun olduğu yere gittik, yanında bu mekan da bulunuyor, aracını yıkayan kişiler kurutma işlemi yaparken düşüncesizce son ses müzik açarak çevredeki evlerde oturan insanların rahatsız olmasına sebep oluyorlar, işletme sahibinin araç sahiplerini uyarması lazım, denetim olursa kendisine de idari yaptırım uygulanabilir, dikkat etmesi lazım

2022:01:10 16:20:25
Abdurrahman Çanga

Abdurrahman Çanga

Makineler calisiyor,ucret her bir makine icin 5 tl.surelerin 2 dk daha uzatilmaya ihtiyaci var.

2022:06:22 06:54:32
Mehmet emin Hazar

Mehmet emin Hazar

Araba yıkama için çok iyi ama köpükte sıkıntı var bir kalabalık olunca çıkarmak için sıkıştımasa daha iyi olur

2022:01:15 20:31:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı