Tüfekçioğlu Otomotiv

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Tüfekçioğlu Otomotiv Bilecik

Tüfekçioğlu Otomotiv, Bilecik şehrinde hizmet veren köklü bir otomotiv firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Tüfekçioğlu Otomotiv, kurulduğu günden bu yana otomotiv sektöründe önemli bir yere sahiptir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, uzman kadrosuyla araçlarınızın bakım ve onarım işlemlerini titizlikle gerçekleştirmektedir.

Fiyat Politikası

Tüfekçioğlu Otomotiv, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerinde şeffaf bir fiyat politikası izleyen firma, müşterilerine en uygun çözümleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Modern ekipman ve teknoloji kullanımı
Tüfekçioğlu Otomotiv'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, araçlarınızın bakım ve onarım işlemlerini güvenle yaptırabileceğiniz bir adres olmaya devam etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez Tüfekçioğlu Otomotiv Yorumlar - 1

user206580

Bilecik Tüfekçioğlu Otomotiv Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçlarımı buraya güvenle emanet edebiliyorum. İşlerini titizlikle yapıyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Haziran 2024
Osman Terzi

Osman Terzi

Merhaba ben cumartesi günü Bilecik çıkışında yolda kaldım aracımı Google maps aracılığı ile Tüfekçioğlu otomotiv e çektirdim Vw cc aracımın problemi giderilip aynı gün yola çıkmamı sağladığı için Murat usta ve ekibine teşekkür ediyorum

2023:08:07 13:21:58
Salih Zeyhan

Salih Zeyhan

Aracımın bakımlarını düzenli olarak buraya yaptırıyorum. Kaliteli malzeme kullanımı ve temiz işçilik. Tavsiye olunur!

2023:10:19 07:16:26
hatice yılmaz

hatice yılmaz

Motorunda sorun olan aracımızı tamir ettiler teşekkürler

2023:10:20 16:09:32
Berk Gülten

Berk Gülten

Aydın dan arac almaya diye geldim Murat usta ve ekibi başka firmanin verdiği saglam exper raporuna aldanmayıp, araci detaylıca inceleyip aracta olan kusuru gün yüzüne cikartti. Tesekkürler Murat usta tesekkürler Dynobil

2021:07:18 19:25:50
Nadalrap “B11”

Nadalrap “B11”

Çok başaralı , işine sadık ve güvenilir. Büyük şehirlerde yetkili servislerden sağlam işçilik aramak yerine tüfekçioğlu'na gitmek daha mantıklı. Wv polo 1.6 TDİ aracımın kronik dedikleri enjektör sıkıntısını uygun bir fiyata yapıp aracımı teslim ettiler.Teşekkürler Tüfekçioğlu

2019:03:14 21:30:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı