228 Restorant Kafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bilecik 228 Restorant Kafe

Bilecik 228 Restorant Kafe, şehrin merkezinde yer alan ve misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam sunan bir işletmedir.

Tarihçe

Bilecik 228 Restorant Kafe, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlarımız uygun ve makul seviyededir.
  • Menüdeki yemeklerin fiyatları her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve ferah bir iç mekan
  • Türk ve dünya mutfağından lezzetli yemekler
  • Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği seçenekleri
  • Canlı müzik etkinlikleri ve özel organizasyonlar
Bilecik 228 Restorant Kafe, lezzetli yemekleri, keyifli atmosferi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez 228 Restorant Kafe Yorumlar - 1

user206317

Bilecik 228 Restorant Kafe Kafe, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

11 Haziran 2024
Emin Erfelek

Emin Erfelek

Restoran konumun biraz gerisinde. Tad olarak çok iyi Köftesi çok iyi yanında gelen mezeler ve salata çok lezzetli. Ekmeği bile kaliteli somun ekmek. Hızları çok iyi. Sadece çorba üzerine biraz daha çalışmaları gerekiyor.

2023:09:04 13:33:38
sabri güzel Ay

sabri güzel Ay

Mercimek çorbası pişiren kimse lezzetli yapıyor. Ayrıca işletmenin biraz titiz olması temizlik için ayrı bir kimsenin olması lazım tavsiyemiz bu yönde başarılar dileriz. Marmaris den sevgilerimizle sabrı güzel.

2023:08:26 00:24:42
Deniz Çelik

Deniz Çelik

Izgara köfte çok lezzetliydi ayrıca kuşbaşı kaşarlı pidesi müthiş . Mutlaka işkembe çorbasınıda denemelisiniz uzun zamandır bu kadar lezzetlsini içmedim. İşletme sahipleri ve tüm çalışanlar çok güleryüzlü ve ilgililer. Yaz sıcaklarında ağaçların altında keyifle yemek yeniyor ayrıca çocuklar için bir oyun alanı mevcut

2024:01:07 05:31:17
Mrt LÇ

Mrt LÇ

Ortam biraz salaş ama rahatsiz etmiyor. Koftesi guzel. Sucuk fena degil. Lavaş ile servis ediliyor. Soslari harika. Personel guleryuzlu samimi.

2023:09:03 11:13:50
Harun Demirkan

Harun Demirkan

Burada serpme kahvaltı tercih ederseniz gün boyu başka bir şey yemenize gerek kalmaz, çayları çok güzel, kahvaltıda yok yok. Servis ve hizmet çok iyi, güler yüzlü insanlarla birlikte çok nezih bir restorant. Afiyet olsun.

2023:08:10 19:27:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı