Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

New Point Hotel Bilecik

New Point Hotel, Bilecik şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

New Point Hotel, 2010 yılında Bilecik şehrinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine konforlu ve unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

New Point Hotel, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Misafirler, konaklama sürelerine ve tercih ettikleri oda tipine göre farklı fiyat seçenekleri arasından seçim yapabilirler.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Otel içi ücretsiz Wi-Fi erişimi
New Point Hotel, konforlu konaklama deneyimi, yüksek kaliteli hizmetler ve merkezi konumuyla Bilecik şehrinde tercih edilmesi gereken bir oteldir. Misafirler, iş seyahatleri veya tatil amaçlı konaklamaları için New Point Hotel'i tercih ederek unutulmaz bir deneyim yaşayabilirler.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bilecik Merkez New Point Hotel Yorumlar - 1

user205513

Bilecik New Point Hotel Bar, şık ve modern bir tasarıma sahip. Personel güleryüzlü ve ilgili. Yiyecek ve içecek seçenekleri oldukça çeşitli ve lezzetli. Atmosferi çok keyifli ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Haziran 2024
UĞUR ERKAN SOLAK

UĞUR ERKAN SOLAK

Buraya Aslında sabah yorumlayacaktım ama vaktim yoktu şimdi yorumluyorum sabahın köründe uyandım kapı kolu elimde kaldı sonra Arkadaş geldi beni üst katta bir yere yönlendirdi ben sabahın köründe Başka bir odaya gidip duş aldım üstüne Bu arkadaşlar kahvaltıyı sabah 7.30'da veriyorlarmış sanki bütün büyük oteller bilmiyorlar sabahın 07.30'unda kahvaltı vermeyi Bu arkadaşlar çok zeki böyleler tutumları da bir garip zaten otopark yok adama diyorum ben Arabayı nereye park edebilirim Adam bana diyor Welcome to bilecek nereyi buldun oraya park et arabanı Bir daha ben buradan rezervasyon yaparsam rezervasyonumu firma iptal etsin lütfen

2023:12:08 15:01:14
ERSAN Temiztürk

ERSAN Temiztürk

İlk odaya çıktım klozet kapağı yok ikinci odaya geçtim klozet kirli yastıklar kıl içinde aradım değiştiler oda sigara kokusundan durulmuyor herşeye koku sinmiş tül perde yorgan ..Sabah kahvaltı masalar çok temiz degil kahvaltı tabağı çok basit ve kalitesiz.. Merkezde yeni bir otel diye iyi olur diye gittim tam bir fiyasko.

2024:01:09 20:03:48
halil kosar

halil kosar

Konum cok ideal ve guzel. Ama isletme inanilmaz derecede kotu. Anlamiyorum boyle bir yatirimi insan bu kadar kotu nasil isletebilir. Ust katlardaki muzik hol icin butun yapilanlar. Garsoniyer olarak kullanan cok kisi vardir mutlaka. Odalarin bakimi malesef kotu ve kahvalti edemeden gidiyorsunuz cunku soylenen vakitte kahvalti yok isletme sahipleri elemanlarin hepsi uykuda gece koyu eglence var cunku.

2023:09:30 17:06:16
güzide hanecio

güzide hanecio

Canlı müzik için arkadaşımla burayı tercih ettik. İki masa olmasına rağmen nugget için bir saat bekledik. Hizmet çok yavaş ve ilgisizler. Bileciğin hizmet kalitesi bu kadar zaten.

2023:10:14 18:43:19
Bülent Tanrıver

Bülent Tanrıver

Odalar konforlu ve temiz ama kahvaltı fiyasko. Erkenden kahvaltı edip otelden ayrılma imkanı yok. Kahvaltının saat 07.00' de hazır olacağı söylendi. 07.10 kahvaltı salonuna gittim, ekteki resimdeki tabak 10-15 dakikada geldi. 07.30'a kadar çay bekledim ama halen demlenmediğini öğrenince kahvaltı salonunu terk ettim. Çıkış yapmak için lobiye gittim ama orada da kimse olmadığı için 10-15 dakika daha beklemek zorunda kaldım. 1 gece için 900TL ödedim.( oda + muhteşem kahvaltı). Diğer yorumlarda olduğu gibi burayı işletenler burayı otel gibi değilde bar gibi işletmek istiyor.

2023:08:03 19:23:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı