Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası, Bilecik şehrinde yer alan bir su parkıdır. Misafirlerine eğlenceli ve keyifli bir gün geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası, 2015 yılında hizmete açılmıştır. Şehirdeki sıcak yaz günlerinde vatandaşlara serinleme ve eğlence imkanı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: Yetişkinler için 50 TL, çocuklar için 30 TL
  • Kiralık şezlong ücreti: 10 TL
  • Kapalı alan kiralama: 200 TL/saat

Önemli Özellikler

  • Büyük yüzme havuzları
  • Su kaydırakları ve eğlenceli su oyunları
  • Piknik alanları ve dinlenme alanları
  • Kafeterya ve restoran
Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası, aileler, çocuklar ve gençler için harika bir eğlence ve dinlenme mekanıdır. Temiz ve güvenli ortamıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bilecik Merkez Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası Yorumlar - 1

user205189

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası Müze oldukça keyifli ve eğlenceli bir mekan. Müzede yer alan eserlerin düzeni ve sergilenişi oldukça başarılı. Ayrıca interaktif etkinliklerle ziyaretçilere eğlenceli bir deneyim sunuluyor. Müzenin temizliği ve bakımı da oldukça iyi. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

10 Haziran 2024
Zeynep İlhan

Zeynep İlhan

giriş ücreti 15 yaş sonrasında 25 olan Bilecik iline göre gayet güzel ve temiz bir yer ücret kapamında sizden kafe hizmeti dışında hiç bir hizmet için ücret alınmıyor, kaydıraklar sağlam ve oldukça güvenliydi. Fiyatı fazla bulanlar için şunu söyleyebilirim ki böyle bir havuz için hem il dışına çıkmaları gerekir hemde en az bu fiyatı ödemeleri gerektiğini hatırlatmak isterim. Ve belli aralıklarla su temizliği kontrolü yapılmaktadır. Tavsiye ederim.

2019:08:20 11:47:57
Ahmet Kuşçu

Ahmet Kuşçu

Bu kadar berbat bı yöneticilik sistemi daha önce hiç görmedim sabah 11 de tesis açılışı mı olur hiç açmayın daha iyi

2023:08:20 08:13:51
Ugur Oznar

Ugur Oznar

Klor oranı yüksek olsa da çocukları götürmek için gayet güzel bi ortam Yaşar beyin çalışması ve yardımları mükemmel

2019:09:29 21:39:39
Fatma Kubra İşaret

Fatma Kubra İşaret

Cok guzeldi lakin bu sene erkek gununu kaldirip karma yapmislar.. Nasil hangi akilla karma oldu zaten pazar aile gunuydu yani karisik / karma girilebiliyordu. Nicin erkek gunu kaldirildi aciklama bekliyoruz belediyeden????

2022:06:28 11:32:22
Zülfiye Toprakcı

Zülfiye Toprakcı

Gittik başta kıyafet kontrolü yapmadan aldılar sonra 3 saat sonrasında diyorlar ki kıyafetleriniz uygun değil çünkü penye mikrop topluyor. Rahat edemedigimiz icin o sekilde giyinmistik ve penye degildi kiyafetlerimiz başta kontrol etmeyip bunu sonradan yapmaları aşırı saçma başta yapsalar girmem ya da eve gider uygun kıyafetleri giyerim paramizin iadesini de yapmıyorlar üstüne sert çıkıyorlar bize sanki adam ölürdük be. Insanlar oraya pardon ama işiyor bilmem farkında mısınız benim penyem sorun olmuş abi. Böyle saçmalık görmedim. Süre dolduktan sonra orada çalışanlar tişörtle girdi tek laf etmediler bir de bonesizdi ben de gidip uyardigimda göstermelik çıkardılar kızı. Ne diyeyim bilemiyorum mekan güzel ama insanalr için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef

2019:07:03 17:01:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bilecik Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı