Yeni As Bayburt Turizm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Bayburt Yeni As Bayburt Turizm

Yeni As Bayburt Turizm, Bayburt şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şehirdeki turistik yerlere düzenlediği turlar ile yerli ve yabancı turistlere rehberlik hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Yeni As Bayburt Turizm, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan turizm deneyimine sahip bir ekip tarafından yönetilmektedir. Şirket, Bayburt'un tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Bayburt şehir turu: 50 TL
  • Yemekli doğa turu: 100 TL
  • Özel turlar için fiyatlar müşteri talebine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli rehberler eşliğinde turlar
  • Özel tur seçenekleri ve kişiye özel hizmetler
  • Bayburt'un gizli kalmış güzelliklerini keşfetme fırsatı
Yeni As Bayburt Turizm'i tercih etmeniz için birçok neden var. Profesyonel ekip, kaliteli hizmet anlayışı ve özel tur seçenekleri ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bayburt Merkez Yeni As Bayburt Turizm Yorumlar - 1

user204867

Bayburt Yeni As Bayburt Turizm Toplu Taşıma İstasyonu oldukça modern ve temiz bir yapıya sahip. İstasyonun konumu da oldukça merkezi olduğu için ulaşım açısından oldukça kolaylık sağlıyor. İçerisinde bulunan dinlenme alanları ve temiz tuvaletler de oldukça memnun edici. Ancak bazı saatlerde yoğunluk yaşanabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak oldukça başarılı bir istasyon diyebilirim.

10 Haziran 2024
Oktay Turan

Oktay Turan

Eğer Bayburt seyahati için bilet almayı düşünüyorsanız ve bilet fiyatını uygun buluyorsanız, dikkatli olun. Birkaç gün kala biletleri iptal ediyorlar. Tahminimce, satın alınan koltuğu daha yüksek bir fiyata başkasına satma olasılıkları yüksek. Örneğin, bir arkadaşım Merzifon-İzmir otobüsü için bilet almıştı. 25 Ocak tarihine bilet aldığı halde, bugün iptal mesajı aldık. Ancak bu otobüsü sorguladığımızda, otobüsün hala seferde olduğu görülüyor. Bu nedenle güvenliğiniz için dikkatli olun ve mağdur olmamak adına önlem alın.

2024:01:24 06:29:10
çetin aktaş

çetin aktaş

1 yıldız bile size fazla otobüs Ankara'da arıza yapmış petrol ofisinde bekliyor 6 saatir telefonlarimiza bakan tek bir muahattap yok sıfır kalite sıfır vizyon

2023:12:18 20:02:16
Kurtay Arda Aslan

Kurtay Arda Aslan

Hayatımın en kötü otobüs yolculuğunu yapıyorum. Her 15 dk da bir durup yolcu alınmamalı. Yarım saat rötarlı kalkış yapıp, Ankaradan Kırıkkaleye iki buçuk saatte gidilmez. Keşke eksi yıldız verebilseydim.

2023:07:25 17:22:24
Esra Nur Aslan

Esra Nur Aslan

Hizmet yok, muavinler çok ilgisiz. Atıştırmalık bir şey dağıtma zahmetinde bile bulunmadılar. Koltuklar çok dar, hiç rahat değil. Bir daha kullanmayı düşünmüyorum tavsiye etmiyorum.

2023:09:15 08:30:30
Halise Kocatürk

Halise Kocatürk

Merhabalar , bugün saat 12 seferiyle bayburttan İstanbul'a yola çıktık . Yola çıktığımız ilk andan itibaren hizmette ki özen fazlasıyla dikkatimi çekti. Turizm yetkililerinden Serkan beyin servisi olsun hoşgörüsü güler yüzü taktir edilecek kadar samimiydi. Öncelikle Serkan beye daha sonra as Bayburt şirketine çok teşekkür ederim 🙏 Uzun yolda tercih edebileceğiniz en iyi şirketlerden birisi🙏

2023:05:15 15:23:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı