Sırakayalar Şelalesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Sırakayalar Şelalesi Bayburt

Sırakayalar Şelalesi, Bayburt şehrinde doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir turistik mekandır. Şehir merkezine sadece 15 km uzaklıkta bulunan şelale, ziyaretçilere huzurlu bir doğa deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Sırakayalar Şelalesi, yıllar önce keşfedilmiş ve zamanla turistik bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Doğal kayalar arasından akan berrak suyun sesi, ziyaretçilere huzur veren bir atmosfer oluşturmaktadır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Piknik alanları
  • Yürüyüş parkurları
  • Rehber eşliğinde doğa yürüyüşleri

Önemli Özellikler

  • Doğal güzellikleriyle ünlü bir şelale
  • Şehir merkezine yakın konumu
  • Huzurlu ve sakin bir atmosfer
Sırakayalar Şelalesi, doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir kaçış noktasıdır. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve temiz hava almak isteyen ziyaretçiler için ideal bir destinasyondur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Sırakayalar Şelalesi Yorumlar - 1

user204796

Bayburt Sırakayalar Şelalesi gerçekten muhteşem bir doğa harikası. Şelalenin etrafındaki yeşillikler ve temiz hava insanı adeta büyülüyor. Buraya gelip doğanın tadını çıkarmak gerçekten çok keyifli. Ayrıca şelalenin sesi de insanı huzura götürüyor. Kesinlikle görülmesi gereken bir yer.

10 Haziran 2024
M S

M S

Bayburt merkezden 21 km uzaklıkta Sırakayalar köyünün içinde bulunmaktadır . Köyün girişinde küçük bir şelale , daha ileride daha büyükçe bir şelale sizi karşılayacaktır . Doğa harikası güzel bir mekandır . Ancak mangal yellemek isteyen insanımsıların heryeri mahvettiğine gidince şahit olacaksınız. Yolları biraz bozuk ve engebeli . Yol biraz dar olduğu İçin gidiş gelişlerde yavaş hareket etmeniz faydanıza olacaktır . Doblo süren dayılara dikkat edin ! Etrafta da çöpünüzü pisliğinizi bırakmayın .

2020:05:20 13:12:05
Sebile

Sebile

Sadece iki tane kamelya var şelalenin yanında. Bizim gittigimiz zaman çok fazla gürültülu aile grubu vardı.su temizdi ve soğuktu etrafında oturulacak alanlar var çimlerin üstünde . Çok fazla kulagakacan ve böcek var . Çok fazla gezilecek yer yok

2021:07:25 07:42:21
İkram Abus

İkram Abus

Şelalenin yanında çardak var orda 5 dk oturmak huzur verdi.

2023:07:27 06:01:42
engin musa aslan

engin musa aslan

İki tane ayrı şelaleden oluşan bir yer ilk şelale hemen altında piknik yapabilirsiniz ikinci şelale ise beş on dakika yukarıda gitmişken onuda görün.

2022:04:19 18:49:24
Muammer GEYLAN

Muammer GEYLAN

Haritadaki konumu biraz yukarıda kalmış. Şelale, köyün sonlarındaki bir evin bahçesinin bitiminde kalıyor. Bu ikinci şelale, diğeri köye gelmeden 1,5 Km. kadar önceki şelaledir. Kirletmemeye dikkat!

2019:10:14 13:56:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı