Nevzat Kaya İöo

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Nevzat Kaya İöo Bayburt

Nevzat Kaya İöo, Bayburt şehrinde bulunan bir İlköğretim Okulu'dur. Okul, 1995 yılında kurulmuş olup, ilkokul ve ortaokul seviyelerinde eğitim vermektedir.

Okulun fiyat politikası oldukça uygun ve öğrenci dostudur. Eğitim kalitesinden ödün vermeden, her öğrencinin eğitim hakkına saygı duyarak, ailelerin bütçesini zorlamadan eğitim imkanı sunmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlar
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
  • Sosyal etkinlikler ve kültürel etkinliklere aktif katılım
Nevzat Kaya İöo, öğrencilerin akademik başarılarını desteklerken aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Ailelerin güvenle tercih edebileceği bir okul olmasıyla öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Nevzat Kaya İöo Yorumlar - 1

user204373

Bayburt Nevzat Kaya İÖO Okulu oldukça donanımlı bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrencilere sağladığı imkanlar oldukça başarılı. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Ancak bazı eksikliklerin olduğu da söylenebilir. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

9 Haziran 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı