Bayburt Polis Myo

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bayburt Polis Myo

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu, polis memuru adaylarının eğitim aldığı bir kurumdur. 1994 yılında kurulan okul, polislik mesleğine adım atmak isteyen gençlere kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Fiyat politikası hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır, ancak devlet okulu olması sebebiyle genellikle ücretsiz veya düşük ücretli eğitim imkanları sunmaktadır.

  • Modern eğitim olanakları
  • Alanında uzman eğitim kadrosu
  • Pratik eğitim imkanları
  • Öğrenci odaklı yaklaşım
Bayburt Polis Myo, polislik mesleğine adım atmak isteyen gençler için ideal bir eğitim ortamı sunmaktadır. Modern olanakları ve uzman eğitim kadrosu ile öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun bir eğitim programı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Bayburt Polis Myo Yorumlar - 1

user204156

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu, eğitim kalitesi ve donanımlı kadrosuyla öne çıkan bir okul. Öğrencilere sağladığı imkanlar ve uygulamalı eğitimler sayesinde mezunlarını sektöre hazır hale getiriyor. Ancak bazı alanlarda daha fazla gelişim gösterebilir. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

9 Haziran 2024
Mehmet Bilgin

Mehmet Bilgin

On numara

2016:01:25 20:52:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı