İmaret Tepe Sosyal Tesisleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bayburt İmaret Tepe Sosyal Tesisleri

Bayburt İmaret Tepe Sosyal Tesisleri, şehrin en gözde mekanlarından biridir. Tesis, doğanın içinde huzurlu bir ortam sunarak ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

İmaret Tepe Sosyal Tesisleri, 2005 yılında hizmete açılmış olup o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Tesis, geleneksel mimariyle modern konforu bir araya getirerek benzersiz bir atmosfer sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Tesisimiz, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Menü seçenekleri ve paket fiyatları ile her bütçeye hitap etmektedir.

Hizmetlerimiz

  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Düğün, nişan, doğum günü gibi özel etkinlikler için organizasyon imkanı
  • Piknik alanları ve çocuk oyun parkı
  • Doğa yürüyüşü ve trekking rotaları
İmaret Tepe Sosyal Tesisleri, doğanın içinde huzurlu bir mola vermek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Uygun fiyatlar, kaliteli hizmet ve benzersiz atmosferiyle unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bayburt Merkez İmaret Tepe Sosyal Tesisleri Yorumlar - 1

user203972

Bayburt İmaret Tepe Sosyal Tesisleri Restoran, harika bir manzaraya sahip ve lezzetli yemekleriyle de dikkat çekiyor. Personel ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Haziran 2024
Serkan Utku

Serkan Utku

Eşimin doğum gününü kutlamak için rezervasyon yaptırmıştım hizmet olsun yemekleri olsun çok memnun kaldık herşey çok iyiydi sadece ücret olarak biraz yüksekti fiyat olarak biraz esneme olsa çok iyi olurdu onun dışında herşey çok güzeldi sagolsunlar

2023:12:12 12:48:31
hasan ünalan

hasan ünalan

Mekan güzel fakat belediyenin olmasına rağmen fiyatlar yüksek. Buna göre zaten mekan baya boş oluyor tercih edilmiyor. Hizmet yavaş ve boş , yemeğin yanında salata meze bile gelmedi . Belediye yerinde balığın 320tl olması acayip saçma. Çalışanlar salmış zaten çok umursamaz. POS cihazı bile bozuktu iban ile ödeme yaptık.

2023:08:22 13:58:04
Ömer Zomp

Ömer Zomp

Çay ve kahve içmek için ideal. Ama yemek için asla tavsiyem değildir. Izgaraları yapacak nitelikte biri yok zaten. Ev yemeği yapan bayan aşçı ızgara yapmaya çalışmış tabi ki de olmamış. Tavukların içi çiğ. Dana eti çok sert. Hem et iyi değil hem de kayış gibi diş kesmiyor. Üstelik pahalı. Artıları ise konumu. Bulunduğu yerden 360 derece Bayburt manzarasına sahip. Şair zihni anıtı da bu tesisin yanında.

2019:08:06 08:34:58
Murat Kaya

Murat Kaya

Her yıl giderim bayburta bir türlü uğramak nasıl olmamisti. Şeytanın bacağını kırdım ve cafe bölümüne gittim . Öncelikle şunu söyleyeyim ürünler çok kaliteli ve çok taze . Fiyat olarak biraz pahalı algısı var ama hesap öderken iki kez teyit ettim çünkü gerçekten çok ucuz , manzaranın tadını çıkarıyorsunuz güzel hizmet alıyorsunuz , her geldiğimde uğrayacağım nadide mekanlardan

2022:12:28 19:31:47
selim yt

selim yt

Müşteriye 1. servis edilen donmuş kek parçası, şikayette bulunulduktan sonra mikrodalgada aşırı ısıtılmış olarak bize verdi, menüdeki keklerin çoğu mevcut değil. Son olarak, ödeme sadece nakit olarak yapılır... 😔Öte yandan manzara harika ve rahatça oturuyoruz.

2023:07:20 20:20:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı