Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Bayburt şehrinde bulunan bir eğitim kurumudur. İlahiyat alanında eğitim veren fakülte, öğrencilere dini bilgileri ve ilahiyat alanındaki teorik ve pratik bilgileri sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 2008 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana, alanında uzman akademisyenler eşliğinde öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Fakültenin fiyat politikası, devlet üniversitesi olması sebebiyle genellikle devlet üniversitelerinde uygulanan standart ücretler üzerinden belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Dini bilgilerin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da eğitim imkanı sunar.
  • Uzman akademisyenlerden oluşan bir öğretim kadrosuna sahiptir.
  • Modern eğitim teknikleri ve materyalleri kullanarak öğrencilerin eğitim kalitesini artırmayı hedefler.
Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, dini eğitim alanında uzmanlaşmak isteyen öğrenciler için ideal bir eğitim ortamı sunmaktadır. Kaliteli eğitim kadrosu ve geniş kapsamlı eğitim programları ile öne çıkan fakülte, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimine katkıda bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bayburt Merkez Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yorumlar - 1

user203892

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlkokul, eğitim kalitesi ve öğretmenlerin ilgisiyle öne çıkan bir okul. Öğrencilerin gelişimine önem veren ve bireysel ilgi gösteren bir eğitim anlayışı benimsenmiş. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Ancak, daha fazla ders dışı etkinlik düzenlenmesi ve öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirecek aktivitelerin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

9 Haziran 2024
Ferhat

Ferhat

Arkadaşlar üni 5 yıldır ömrünüzün en güzel 5 yılını harcamaya değmez

2023:10:06 11:22:37
Büşra Aydın

Büşra Aydın

Bayburt'un gelmiş geçmiş en kötü bölümü! 1 yıldız bile fazla bu bölüme. Hocaların kendi aralarında saçma bir yarışa girdiği ve öğrencilerin arada kaldığı, gerekli yetkililerin bu durumu görmezden gelip hiç bir şey yapmadığı için hocaların rahat davranışları, aynı zamanda kusursuz ödevlere kafalarına göre puan verildiği (herkese düşük not verilmesi ve kurunun yanında yaş da yanar sistemasiyle öğrencilerin mağdur edilmesi), bu zor pandemi sürecinde öğrencileri daha da zorlayıp ödev + sınav yapmaları (yasak olduğu halde), sistematik çalışılmaması ve yine hocaların herşeyi kafalarına göre yapması, yaz okulu problemleri... gibi daha bir çok problem bu bölümü tercih eden kişileri bekliyor. Acilen denetlenmesi gerekilen bir bölüm mağdur olan öğrenciler hiç birşey yapanıyor.

2021:07:15 12:38:43
Halil İbrahim UĞUR

Halil İbrahim UĞUR

Devletimiz her türlü ortamı hazırlamış...4 çeşit yemek 3.5 TL....eee sadece öğrenci olup, adam olmak kalıyor...

2022:06:01 14:54:58
Ali Palabıyık

Ali Palabıyık

Okul dönemi her insanın hakkı olduğu gibi sırasıyla bunları başarı ile ilerlemeyi, tabiki bir hedef olarak görüp bu doğrultuda hedefimize ulaşmayı başarı bilip devam etmeliyiz. Bu nedenle üniversite ortamı bu hedeflerden en önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bayburt üniversitesi ilahiyat fakültesi bunun için ideal olmakla birlikte hem ilme hemde gerçek anlamda hayatta bir çok şeyi kazanmaya insanlara gösterdiğini düşünüyorum. İlahiyat fakültesi bölümü öğrencilerine başarılar dilerim, Rabbim Tüm öğrencilerin hedeflerine ulaşmayı nasip etsin.

2019:03:05 09:36:09
Muharrem ALTINER

Muharrem ALTINER

Beklenmeyen şekilde görsellik fena değil. Eğitim içeriği hakkında tabiki bilgi sahibi değilim.

2022:03:23 01:44:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–23:00

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı