Mustafa KÖSEOĞLU cami

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bayburt Mustafa KÖSEOĞLU Cami

Mustafa KÖSEOĞLU Cami, Bayburt şehrinde bulunan önemli bir ibadet mekanıdır. Cami, şehir merkezinde yer almakta olup, şehrin en eski ve tarihi camilerinden biridir.

Tarihçe

Mustafa KÖSEOĞLU Cami, Osmanlı döneminde inşa edilmiş olup, şehrin tarihine tanıklık etmektedir. Cami, yıllar içinde birçok restore edilerek günümüze kadar gelmiştir.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Mustafa KÖSEOĞLU Cami, ibadet saatleri dışında ziyaretçilere de açıktır. Cami, ücretsiz olarak halka hizmet vermektedir ve herkesin ibadet etmesine olanak sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Tarihi ve kültürel bir miras olan cami
  • Şehir merkezinde kolay ulaşılabilir konumda
  • Huzurlu ve sakin bir ortam sunmaktadır
Mustafa KÖSEOĞLU Cami, tarihi ve kültürel bir miras olmasının yanı sıra, huzurlu ve sakin bir ibadet ortamı sunmaktadır. Şehir merkezinde bulunmasıyla da ziyaretçiler için kolay ulaşılabilir bir konumdadır. Herkesin ücretsiz olarak ziyaret edebileceği bu cami, Bayburt şehrinde mutlaka görülmesi gereken önemli bir noktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Mustafa KÖSEOĞLU cami Yorumlar - 1

user203430

Bayburt Mustafa KÖSEOĞLU Camii, şehrin en önemli ve tarihi camilerinden biridir. Mimari yapısı ve detaylarıyla dikkat çeken cami, ibadet için oldukça uygun bir ortama sahiptir. Caminin iç dekorasyonu ve aydınlatması da oldukça başarılıdır. Ayrıca caminin çevresi de temiz ve düzenli bir şekilde korunmaktadır. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir mekan.

9 Haziran 2024
Slhkdr25 Dadaş

Slhkdr25 Dadaş

Buyuk ve guzel bir cami avlusu cok genis avluda oturmak icin banklar ve golgelik icin semsiyeleri varAyakkabiliklarin oldugu yer cok guzel dusunulmus kalabalik cikislarda cemaat rahatlikla cikabilir

2022:04:17 09:49:56
Mert Girgel

Mert Girgel

Bayburt'un en güzel camiisi

2019:12:08 08:26:00
fatih ozcan

fatih ozcan

Huzur ve Huşuuu

2020:07:06 17:49:49
Yolcu yolunda gerek

Yolcu yolunda gerek

2018:11:09 18:11:40
Emirhan Samanci

Emirhan Samanci

2019:05:26 12:32:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı