Yusufiye camii

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Bayburt Yusufiye Camii

Bayburt Yusufiye Camii, Bayburt şehrinde bulunan tarihi bir camidir. Cami, Osmanlı döneminde inşa edilmiş olup şehrin en önemli dini yapılarından biridir.

Tarihçe

Yusufiye Camii, 16. yüzyılda Osmanlı döneminde yapılmıştır. Cami, Osmanlı mimarisinin önemli örneklerinden biri olarak kabul edilir ve şehrin tarihi dokusunu yansıtır.

Fiyat Politikası

  • Cami ziyarete ücretsizdir.
  • Cami içinde bağış kutuları bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Osmanlı dönemi mimarisinin güzel bir örneği.
  • Tarihi ve kültürel bir mirasın parçası.
  • Cami içindeki süslemeler ve detaylar dikkat çekicidir.
Bayburt Yusufiye Camii, şehrin tarihi ve kültürel mirasını keşfetmek isteyen ziyaretçiler için mutlaka görülmesi gereken bir noktadır. Osmanlı dönemi mimarisini yakından görmek ve caminin huzurlu atmosferinde dua etmek için camiyi ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Yusufiye camii Yorumlar - 1

user203334

Bayburt Yusufiye Camii, tarihi ve mimari açıdan oldukça etkileyici bir yapıya sahip. Caminin detaylı işlemeleri ve zarif süslemeleri göz dolduruyor. İç mekanında huzur bulabileceğiniz bir atmosfere sahip olan cami, ziyaretçilerine manevi bir huzur sunuyor. Ayrıca çevresindeki doğal güzelliklerle de etkileyici bir görünüme sahip. Kesinlikle görülmeye değer bir yapı.

9 Haziran 2024
İsmâil Hakkı FEYZİOĞLU

İsmâil Hakkı FEYZİOĞLU

muhteşem 2010 yapımı.

2023:07:18 14:20:22
İbrahim Hakkı KAYMAK

İbrahim Hakkı KAYMAK

Bulunduğu yere en yakışan bina

2023:08:08 16:53:10
Sait ÇIKRIKÇI

Sait ÇIKRIKÇI

2023:08:19 14:53:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı