Alibaba Pide Döner Kebap

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Bayburt Alibaba Pide Döner Kebap

Bayburt Alibaba Pide Döner Kebap, şehirde lezzetli pide ve döner kebap çeşitleri sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında Bayburt'ta hizmet vermeye başlayan Alibaba Pide Döner Kebap, geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Alibaba Pide Döner Kebap, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde bulunan çeşitli pide ve döner seçenekleri her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler
  • Geniş ve çeşitli menü seçenekleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik bir ortam
Bayburt'ta lezzetli pide ve döner kebap arayanlar için Alibaba Pide Döner Kebap, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmelidir. Misafirlerine lezzetli bir deneyim sunan işletme, geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Alibaba Pide Döner Kebap Yorumlar - 1

user203177

Bayburt Alibaba Pide Döner Kebap gerçekten lezzetli ve doyurucu yemekler sunuyor. Hem pide hem de dönerleri çok lezzetli ve taze. Ayrıca hızlı bir şekilde teslimat yapıyorlar. Her seferinde memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Haziran 2024
Şule V

Şule V

Servisiyle temiz ortamıyla hep memnun kaldığım ve tercih ettiğim bir mekandı. fakat son gittiğimde hijyen çok kötüydü bebek sandalyesi , camlar, masalar ,yerler uzun zamandır itinayla temizlenmediğinin göstergesiydi.Umarım bu yorum dikkate alınır.

2023:08:09 16:32:11
Şerif DOĞAN

Şerif DOĞAN

Yemeksepetinden duble kıymalı pide sipariş ettim 1 saat 10 dakikaya geldi gelen yemek de hem porsiyon az hemde tamamen yanmış. İç malzemesi de az. iç malzemesini ekmekle yiyip gerisini çöpe attım. Hastaydım ilaç içmem gerektiği için mecburen kabul ettim yoksa gidip dükkanlarına atardım.resmini çektim ama resim paylaşma yok sanırım.

2023:06:27 16:45:04
Yusuf Tekin

Yusuf Tekin

Berbattı hiç tavsiye etmem, 2 gün mide ağrısından duramadım, sağlığını düşünen gitmesin.

2023:10:30 16:47:30
Nur Turkmen

Nur Turkmen

Hic menun kalmadim boyle bir rezilik olmaz siparisi verdik 2 kusbasli bir lorlu eve gelen farkli urun aradik geldi aldilar ye i geldi bu seferde uzerine yumurta kirmislar ve utanmadan diyorlar ucret talep edicez sanki ben yapdim ben firina surdum benim hatam mis gibi ben boyel bir rezil isletme gormedim terbiyesizlik

2022:05:15 09:42:09
Ömer Zomp

Ömer Zomp

Karışık ızgara ve lahmacun istedik. Servis hızı iyi idi. Karışık ızgarada ki adana ve et şiş gayet güzeldi fakat tavuk tam pişmemişti. Lahmacunun kıyması da ortalamanın altında idi. Üst katta aile bölümüne oturduk. Eşim ve çocuğum ile. Adı aile bölümü ama aynı katta 7 genç 2 masa da oturmuşlar yüksek sesle etrafı rahatsız edecek şekilde ve kullandıkları kelimelere dikkat etmeden bağıra çağıra konuşuyorlardı. Bir an önce yedik ve çıktık. İlk ve son gidişimdi

2019:01:23 17:17:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–23:00

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı