Domino’s Pizza Bayburt

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Bayburt Domino's Pizza

Bayburt Domino's Pizza, şehirdeki en popüler pizza restoranlarından biridir. 1999 yılında açılan bu şube, lezzetli ve taze pizzalarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bayburt Domino's Pizza, dünya genelinde bilinen bir marka olan Domino's Pizza'nın bir şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Kaliteli malzemeler ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi pizza deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Orta ve büyük boy pizza seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Ekstra malzeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güler yüzlü servis
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Geniş pizza çeşitleri
  • Online sipariş imkanı
Bayburt Domino's Pizza'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli hem de uygun fiyatlı pizza seçenekleri sunuyoruz. Ayrıca hızlı servisimiz ve online sipariş imkanımız sayesinde müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için her zaman hazırız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Domino’s Pizza Bayburt Yorumlar - 1

user203129

Bayburt Domino's Pizza'dan yaptığım yemek siparişi hızlı bir şekilde geldi ve sıcak bir şekilde servis edildi. Pizza lezzeti de oldukça başarılıydı. Ancak, menü çeşitliliği biraz daha artırılabilir. Genel olarak memnun kaldım.

8 Haziran 2024
Büşra Kaya

Büşra Kaya

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sipariş hattına işi bilmeyen eleman koymuşlar istediğim siparişi anlatamıyorum, kendi kafasına göre sipariş oluştuyor. Onun dışında gelen kuriye müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz diye bir cümle kuruyor kesinlikle çözüm odaklı değil. Tavsiye etmiyorum kesinlikle. Gelen patates kızartması ektedir.

2023:08:09 20:16:24
Hüseyin Özer

Hüseyin Özer

Berbattı malzemeden çalıyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum mantar resmen pişmemiş çiğdi zehirlenmessem iyi

2023:11:18 12:11:59
neo narkoz

neo narkoz

Pizza kalitesi standart üzerinde fakat oturma alanı çok küçük 1 tane masa var. İkinci bir aile için oturma yeri yok ayakta bekliyorsunuz. Paket yaptırmak daha mantıklı ki bende öyle yaptırdım.

2021:07:05 15:59:28
Tolgahan Öztürk

Tolgahan Öztürk

Mekan gayet güzel ancak biz içerde oturmak için masa ararken bazı masalarda önceki müşterilerden kalma artıklar vardı.

2023:05:17 05:47:41
Metin ÖZKAN

Metin ÖZKAN

Bugün 2 küçük çocuğumla gittim.Arka kapida da dominos resmi var.Oradan girdim.Anladim ki burasi arka kapi.Cocuga soyledim burdan girebilir miyiz diye.Cocuklarla ön tarafa dolanmak istemedim.O da girebilirsiniz abi dedi.Girdik,herkesin suratı bi düştü, garip bakışlar, masaya oturacakken biri geldi, "Beyefendi arka kapidan girdiniz,arka kapidan giriş yasak" dedi.Anlam veremedim.Yani bir sefer olmuş,ilk kez geliyorum ve girisi tahmin edememişim.2 küçük çocukla dolanmak istememisim.Bu masaya kadar gelip soylenecek kadar önemli midir?Tavsiye uzerine gitmeme rağmen, hemen ortamı terk ettim.Önce insan,sonra esnaf olacaksınız.Devlet dairesi sizin kadar kurallarda katı değil.Dominos markasina yakıştıramadım.

2021:06:10 09:51:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–01:00
  • Salı 11:00–01:00
  • Çarşamba 11:00–01:00
  • Perşembe 11:00–01:00
  • Cuma 11:00–01:00
  • Cumartesi 11:00–01:00
  • Pazar 11:00–01:00

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı