Otel Dede

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Otel Dede Bayburt

Otel Dede, Bayburt şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehir merkezine yakın konumu ile misafirlerine kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Otel Dede, yıllardır misafirlerine kaliteli hizmet sunarak Bayburt'un önde gelen konaklama tesislerinden biri haline gelmiştir. Misafir memnuniyetini ön planda tutan işletme, her geçen gün daha da büyümektedir.

Fiyat Politikası

Otel Dede, uygun fiyatlarla konuklarına kaliteli bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Fiyatlarımız, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve modern odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Otel Dede, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet, uygun fiyat politikası ve merkezi konumuyla tercih edilmesi gereken bir konaklama tesistir. Konforlu odaları ve güler yüzlü personeli ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Otel Dede Yorumlar - 1

user203055

Bayburt Otel Dede Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforlu, personel çok yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Haziran 2024
Serkan çiloğlu

Serkan çiloğlu

Fiyatına göre çok iyi , bisiklet turcularinin uğradığı bir yer ,odalarda televizyon ,dolap bulunuyor . Temiz , kahvaltı açık büfe , ailecede kalınabilecek bir yer . Tam merkezde heryer yakın .

2022:05:24 07:58:24
Samet KARATAŞ

Samet KARATAŞ

Yani sonuçta 5 yıldızlı bir otelle kıyaslanamaz. Fakat fiyatına göre gayet iyi ve yeterli olduğunu söyleyebilirim. Şahsen ben beğendim.

2022:05:26 18:16:07
Selim Şener

Selim Şener

Gayet uygun fiyatlı makul küçük bir otel minimal odalara sahip ve fiyatına göre gerçekten çok iyi ben 150 lira verdim 1 gecelik tek kişilik odaya(30.05.2022)

2022:06:02 06:26:25
Salih canbaba

Salih canbaba

Otel alınan ücrete göre değerlendirmek gerekirse hakkı olanı alıyor. Odalar ve kahvaltı güzel yanlız biraz daha temizliğe dikkat edilmesi gerek

2020:02:06 05:57:38
ŞİİR DÜNYASI

ŞİİR DÜNYASI

Daha önce çalıştığım biryer olduğundan mütevellit geldiğiniz kısa zaman içerisinde rahatça konaklayacağınız biyer kahvaltı hizmetide veriliyor

2021:11:15 14:22:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı