İplikçi Apart

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

İplikçi Apart Bayburt

İplikçi Apart, Bayburt şehrinde konforlu ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunan bir apart oteldir. Misafirlerine ev rahatlığında konaklama deneyimi yaşatan İplikçi Apart, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

İplikçi Apart, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Temiz ve düzenli odalarıyla konuklarına evlerini aratmayan bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İplikçi Apart, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Misafirlerine bütçe dostu konaklama imkanı sunan işletme, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Temiz ve düzenli odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
İplikçi Apart, konforlu ve uygun fiyatlı konaklama arayan misafirler için ideal bir tercihtir. Temiz ve düzenli odalarıyla ev konforunu aratmayan İplikçi Apart, şehir merkezine yakın konumuyla da konuklarına kolaylık sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez İplikçi Apart Yorumlar - 1

user203039

Bayburt İplikçi Apart Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

8 Haziran 2024
Mehmet Aksu

Mehmet Aksu

İğrenç bir işletme. Çalışanların yüzü hiç gülmüyor odalar çok kirli özellikle tuvalet ve banyoları kir içerisinde aşşağıda ki kafeden gelen sesler rahatsız edici gidip parkta sokakta yatın buraya para yedirmeyin

2023:09:22 17:15:36
Sercan Cakmak

Sercan Cakmak

Bugün giriş yaptık, havlu, sampuan, tuvalet kağıdı, sabun vs yoktu, klozetin kapağı yok, istedik havlu, sampuan getirdiler, odalar komtrol edilmiyor hic anlaşılan. Kapılar ses yapip, içerden dış kapi kilitlenmezse açılıyor elle itmeyle, cafede taş sesleri balkon açık kalirsa ses geliyor. Çarsaflar fazla temiz gelmedi, her musteriden sonra YIKANIYOR gibi gelmedi

2023:07:07 21:06:43
Rahime Koparan

Rahime Koparan

Plikcii hiç tercih etmeyin sözleşme varken başkasına daha fazla verenesözleşme yapıyor eşyaları dandik çeşmeler bozuk sahibide sağlam deyil.

2023:09:11 10:07:18
Cengizhan Ertem

Cengizhan Ertem

Odalar güzel rahat uygun fiyat lı ama aşağıdaki cafeden ses geliyor arka cephe tercih edebilirsiniz

2022:03:31 17:20:35
Furkan Efe Polat

Furkan Efe Polat

Gayet iyi fiyatlar uygun gelin

2023:09:16 23:04:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı