Kalepark Otel Bayburt

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Kalepark Otel Bayburt

Kalepark Otel Bayburt, şehrin merkezinde konumlanmış modern ve konforlu bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan otel, konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Kalepark Otel Bayburt, 2010 yılında hizmete açılmıştır. Otel, şehrin tarihi ve kültürel mirasına saygı duyarak modern bir tasarımla inşa edilmiştir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimize kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktayız.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Kalepark Otel Bayburt, şehrin merkezindeki konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. Misafirlerimizin memnuniyeti ve konforu her zaman önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Kalepark Otel Bayburt Yorumlar - 1

user203007

Bayburt Kalepark Otel'de konakladım ve oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu gerçekten çok iyiydi. Ayrıca otelin konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Haziran 2024
Ali Köseoğlu

Ali Köseoğlu

Mülakatlar için geldim teşekkür ederim hersey için gayet iyi ve ailecek kalınabilecek bir yer hersey için saolun

2023:12:09 00:03:42
Ismet Güven

Ismet Güven

Tuvalette taharet musluğu yok odalarda sigara içilmiş kokuyor hiç temiz değil

2023:09:28 07:57:40
maay ha

maay ha

Allah'ım bu neydi ??????!!!zorda kalmadıkça gitmeyin zorda kalırsanız da arabanızda yarın çok net söylüyorum yastıkların üzerin ağız suları vardı resmen tekrar yastık kılıfı istedik onlar iki katı pisti dalga geçer gibi onları göndermişler bide zor uyudum fiyatı uygun diye mikrop yuvasına girmeyin

2023:08:02 07:02:57
Derya Bektas

Derya Bektas

0 Yildiz olsa 0 verirdimHayatimda gittiğim en berbat otel Aklı olan gitmesin burda güzel yazılan Yorumlarıda anlamış değilim zannedersem Otel sahibinin Akrabalarıdır … odayı deyişidirler gene aynı şekil … hijyen denen birşey yok Yataklar cok kirli tuvalet banyo o kadar kötüki kusasım geldi !!!! Hemen otelden cıktık ve başka otele geçtik…

2022:09:11 21:47:32
Kübra Yanık

Kübra Yanık

Asla tavsiye etmiyorum. Korkunçtu. Sabaha kadar uyuyamadık. Banyoda kullanılmış sabunlar vardı. Yataklar temiz değildi. Rutubet kokusundan midemiz bulandı. Korku filmlerindeki oteller gibiydi

2022:05:31 04:47:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı